Név:Vagon Restaurant
Cím:
Budapest
I. ker., Vérmező, a Déli Pályaudvarral átellenben
Nyitvatartás:
10-24
Csapolt:
Carlsberg 4 dl 560 Ft
Helyiség, kat.:
Ez a hely az étterem Vagon Terasz elnevezésű, külön kiülős része miatt kerülhetett be, de ez semmi különös, csak egy sörcsap és asztalok, székek. Az éttermi rész viszont kimondottan szimpatikus, egy kívülről némileg kipingált vasúti kocsi, ami belül tapétázott és jófajta fapadokkal is el van látva. Nemsokára kicsit kipofozzák az egészet, hogy kárpitozottak legyenek a padok, stb.
Odakint halk zene szól.
Törzsközönség:konszolidált figurák minden söröző korosztályból
Kiegészítők: 
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: hát úgy mittomén, oké, mindenesetre a legjobb vasúti kocsi WC, amit eddig Magyarországon láttam - de azért remélem, ezt is felújítják
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak:2007. június

1 komment

Címkék: i.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr75569000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fuvogep 2010.01.10. 01:40:10

Azt pletykálták, hogy egy időben homoszexuális férfiak találkahelye volt. Viszont, én ide még vendéget nem láttam bemenni, pedig napjában kétszer arra járok...
Hogy akkor miből élnek, nem tudom? A terasz tavaly nyáron már nem üzemelt, fokozatosan amortizálódik ez a vasúti kocsi. Az amúgy szép Vérmező parkban tájidegen létesítmény így lepukkanva egyre visszataszítóbb látványt nyújt. A Déli pályaudvari aluljáró felől, csak fekvő hajléktalanoknon átbukdácsolva (szó szerint) közelíthető meg.
süti beállítások módosítása