Név:Szóda Kávézó és Mulató
Cím:
Budapest
VII. ker., Wesselényi utca 18.
4610007
www.szoda.com
Nyitvatartás:
09-01/03, ahogy vannak
Csapolt:
Dreher 400 Ft
Pilsner 500 Ft
Helyiség, kat.:
Manga és egyéb stílusú, fekete-fehér képregényes plafon, szinte mindbe belecsempészték a Szóda logót - ami tetszik is -, ötletes, szimpatikus. A falon különféle öngyújtók tablókba rendezve, ha elviszed nekik a tiédet, lehet, hogy azt is kiállítják. Az utcai ablakfronti polcokon egy rakás szódásüveg sorakozik.
Belül közepes méretű a hely, retró stílusú, ütött-kopott ülőgarnitúrával - szarabb helyeken ez nyilván lepukkant berendezésnek számít, de itt ez nyilván koncepció, a parkettát is nyilván ezért hagyták ilyen legyalázott állapotban.
Ha épp nincs nyár, a lenti helyiség is üzemel, de most bizony nyár van.
Kiülésre viszont van egy csomó hely, és ez a Szóda igazi lényege, ami rendszeresen zsúfolásig szokott telni, nem véletlenül. Szóval igen népszerű.
Rétegzene szól.
Törzsközönség:fiatalok
Kiegészítők:csocsó, tánc
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: ragasztgatott, rendben van
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
3
Időszak:2007. július

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr23570845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása