Név:Zorba Söröző-Borozó
Cím:
Budapest
VII. ker., István út 11.
Nyitvatartás:
H-Sz: 08-04
V: zárva
2008. VIII. kieg.:
H-Cs: 10-02
P: 10-03
Sz: 12-03
V: zárva
Csapolt:
Kozel 400 Ft, csak most nincs
üveges Arany Ászok 230 Ft
2008. VIII. kieg.:
Kozel 250 Ft
Dreher 280 Ft
Helyiség, kat.:
IV. oszt., alagsori kocsma, a jó öreg Zorba kipofozott utóda. Hej, de sokat is ittam itt abból a jó kis málnás fröcsiből! No de ez már nem az a lepukkant piálda, mint ami volt, inkább csak méretre: Közepes nagyságú, kéthelyiséges, a hátsóban társaságok is elférnek. Téglapadló, és az egyik fal is, meg a pult is tégla. A hely javult egy kategóriát - bár a régi nekem jobban tetszett -, viszont a plafonról lógó focilámpák azért elég furán hatnak. A plafonról lógó gumicsónak és az úszógumik az ablakokban... Hát nemtom. Strandlabdák is vannak.
A plafonon hangfogó tojásosdobozok.
Rádió szól.
2008. VIII. kieg.:
A Zorba megint bebábozódott egy időre, előző korszakát levedlette, és a múlt héten ismét kinyitott. (Ezt a "múlt hetet" egy elszólásból tudom.) Egy éve még csak 2 pontot adtam a helyre a 4-ből, de immár az előkelő 3 pontosok közé emelkedett, magam is szívesen behuppanok egy sörözésre. Hogy minek köszönhető mindez? Hát, talán a teljes megújulásnak. A mostani állapotok szerint a belső: Igényes, sötétbarna fafelületek, ezzel erős, tetszetős kontrasztot alkotó erősbarack falak, a kő pedig drapp. Elől, a tetszetős pultnál 3 bárszék, és itt 5 nagy asztal van, a kisebb helyiségben pedig 4. A falakon fekete-fehér pillanatok híresebb fimekből, ízléses mennyiségben. A klíma a légkondinak köszönhetően kellemesen hűs.
Így már merem ajánlani ezt a helyet.
Törzsközönség:egyetemisták, fiatalok, középkorúak, idősek, mikor kik
2008. VIII. kieg.:
Most délben csak egy játékgépező és egy idősebb fickó, de itt is, mint sok más helyen, inkább este szokott reprezentatívra hízni a létszám.
Kiegészítők:nyerőgépek, csocsó, sportTV, zenegép
2008. VIII. kieg.:
talán már csak egy nyerőgép van, viszont maradt a csocsó és a zenegép, meg jött hozzá 2 nagy plazmaTV
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: kb. oké
2008. VIII. kieg.:
WC: ez is rendben van
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
2008. VIII. kieg.:
3
Időszak:2007. július

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr61572584

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Zorba söröző 2011.03.21. 10:56:28

Helyszín: 1074 Bp., István u. 11. Látogatás: 2011. március 2. 16:45-21:30 > Főként dugásról beszéltek - állatorvosi és egyéb szempontból -, elhangzottak pl. ilyenek: 'es...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rákosi Viktória 2008.08.10. 12:39:53

Kedves ismeretlen!
Nem tudom, ki vagy, én Viki vagyok a Zorba söröző üzletvezetője.Kicsit meglepődve olvastam a kritikádat, és meg kell, hogy jegyezzem, egyáltalán nem helyesek az információid.Valószínüleg régen jártál nálunk...A söröző teljesen fel lett újítva,bővült az italkínálat,valamint füstelszívó és klíma is van.Teljesen szétszedtük a helyet,hogy egy igényes sörözőt csináljunk belőle.Sajna málnás fröccs ezek után sem lesz, SŐT már a méregetős bor sincsen!!!Van 2db 106 cm-es tv,hogy követhetőek legyenek a sportesemények.
Nem helyesek az árak sem,amiket írtál,nálunk most sem kerül 1 kozel 400.-ba!
Szeretnélek megkérni, hogy ezen az oldalon található véleményedet javítsd ki,ezért ha valamikor időd engedi,szeretettel várlak a sörözőben,hogy ezeket megbeszéljük,és a vendégem vagy egy sörre!Köszönöm figyelmedet,az e-mail címemen elérhető vagyok.

Sörjárőr 2008.08.11. 09:44:46

Üdv!
No, pont ezért írtam ennek a blognak a második bejegyzésében azokat, amiket, ezért kérlek, olvasd el te is. A leírásnál láthatod az évet és hónapot, amikor nálatok jártam, akkor az volt a helyzet, amit leírtam, tehát ezt az "egyáltalán nem helyesek az információid" részt inkább módosítsuk közös beleegyezéssel "nem naprakészek az információid"-ra.
Nyilvánvaló, hogy több mint 1 év alatt az árak is változtak, és ezért inkább a többi kocsma akkori áraihoz nyújt egy viszonyítási alapot, amiből rá lehet jönni, hogy mennyire pénztárcabarát egy hely.
Mindenesetre köszönöm, hogy nem a fejem leharapásával kezdted, így aztán eleget is teszek a meghívásnak a közeljövőben. Ezután a kocsma leírásánál "2008.VIII.kieg.:" jelöléssel szerepelni fognak az újonnan tapasztalt változások, volt már ilyen a blogon.
Tisztelettel:
Sörfarkas

Sörjárőr 2008.08.11. 13:29:17

Nos, voltam olyan lelkes, hogy ha már írtak "lövészárok túlpartjáról" - ahol egyébként kedves ismerősök is dolgoznak -, azonnali hatállyal kivizsgáltam az esetet. Elugrottam hát a Zorbába, és már az ajtóban szembesültem a ténnyel, hogy a Kozel csak 250 Ft. Nos, amikor bemegyek egy kocsmába, és nincs csapolt, akkor kérek üvegeset, de azért rákérdezek, hogy szokott-e lenni csapolt, és ha igen, akkor mennyibe kerül. Az infót szépen leírom, akkor is ez történt. A két összeg között jelentős a különbség, ráadásul az időt tekintve lefelé, amire ugyan volt már példa, de csak elvétve. El tudok képzelni okokat, de inkább nem képzelgek :)
A manapság aktuális infókat pedig perceken belül közzéteszem.
A meghívást ismételten köszönő, de igénybe nem vevő, így továbbra is suttyomban tesztelő, azaz megvesztegethetetlen Sörjárőr :)

Horasz · http://horasz.blog.hu 2008.08.16. 02:14:57

Fenris, a tozshelyemrol irsz baszod, csak jokat es szepet:) Kulonben nem kapsz tobb gleccsert, amit kulonben is itt kevernek a legjobban a varosban.

Maradok tisztelettel, szesztesvered:

Horasz

Sörjárőr 2008.08.17. 12:46:23

Tudom, hogy a törzshelyed, de nem azért írtam róla szépeket :) És asszem, az aktuális vélemény objektíven kedvező, úgyhogy mindenki meg lehet elégedve :)

egyszer már összefuthatnánk, lógok vagy két gleccserrel ;)
süti beállítások módosítása