Név:Orczy kerti büfé
Cím:
Budapest
VIII. ker., Orczy kert a Nagyvárad térnél, bejárat az Orczy út felől
Nyitvatartás:
10-22, de amíg vannak
Csapolt:
Arany Ászok 400 Ft
Dreher
Pilsner
Helyiség, kat.:
Ez egy kiülős, szabadtéri hely, van elég asztal, el lehet férni. Van közvetlenül mellette egy tó is, zöld a környezet, fákkal, szóval szimpatikus.
Szoktak itt futni is, meg találtunk egy fára szerelt kunyhót a parkban, jó magasan van. Vajon hányan estek már le részegen, miközben megpróbáltak feljutni? Itt van egy interjú képekkel:
www.balkon.hu/balkon_2001_08/06_csaszarp.html
Törzsközönség:Attól függ, van-e valami rendezvény. Ha nincs, van egy-két gyanús alak, de szerintem ez azért még mindig viselhetőbb, mint a múltkori nyugdíjasklub, amit sikerült elcsípnünk. Először is volt élő zene, egy könyörtelen énekessel, aki minden gátlás nélkül tört kerékbe pár ismert dalt és nótát. Félhangnyi csúszkálásokkal úgy néz ki, még simán meg lehet élni ebben a szakmában, senkit se zavart különösebben, hogy fals. Aztán elég kemény látvány, ahogy az elmúlásról, halálról szóló számokra delejezetten keringenek az idős párok. Értem én, hogy ők jól érzik magukat, és nem azon görcsölnek, hogy majd meg fognak halni, de kívülről akkor is olyan az egész, mint egy haláltánc. A szomorú számok között persze voltak vidámak, gyorsak is, pl. a "Tuti milliomos dzsesszdobos" szintén elég sokkoló élmény volt mind szövegileg, mind látványilag. Volt a "Lila orchideák" is, lassan meg is született bennünk egy lassú, zombis videoklip, a' la Bubba Hotep: amikor azt a részt éneklik, hogy "hozzátok el az ő szívét cserébe", a nyugdíjas zombik kitépik egy még élő testből a szívet, és viszik az énekesnek, aztán az áldozat is, ő is átváltoznak, stb.
Na szóval nem mindegy, mikor jössz.
Kiegészítők:mindenféle blues, rock stb. koncertek; asszem volt csocsó is
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC kicsit arrébb, most már szerencsére lakatolják és 50 Ft-ba kerül, nincs úgy szétszarva, mint régen
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak:2007. július

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr90574245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása