Név:Sissi Kávéház és Söröző
Cím:
Budapest
VII. ker., István út 21.
Nyitvatartás:
10-22
Csapolt:
csak üvegesek:
Arany Ászok 230 Ft
Helyiség, kat.:
Közepes méretű, barna és márvány, pártállami hangulatú hely. Reklámplakátok a falon. Mint egy régi SZOT-üdülő, kb. ez jut róla az eszembe.
Törzsközönség:Még csak dél, de már most van pár gyanús alak. Figyelmeztettek, hogy estefelé ez a hely nem valami biztonságos.
Kiegészítők:csocsó, darts, TV, játékgép, zenegép
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: rendben
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak:2007. július

2 komment

Címkék: vii.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr73578123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jucccsika 2010.03.23. 02:40:28

Szia!

Ha a sors az István utcába sodor, ugorj be kérlek Sissibe mégegyszer.
Legjobbkocsma.hu csapattag már a Sissi,a gyanús alakok már nem szeretik a helyet. Persze ezt jó lenne Tőled is hallani! :)
Várunk!
legjobbkocsma.hu

Sörjárőr 2010.03.23. 10:59:44

Üdv!
Rendben, csak idő kérdése, és megyek :) Örülök, hogy javult a helyzet, bár a késdobálóknak is megvan a létjogosultságuk és társadalmi szerepük :)

Ezúton tájékoztatom a blog olvasóit, hogy éppen költözködök, mármint fizikai értelemben, és minden a feje tetején áll otthon. Egy pár napig még legyetek türelemmel. Az utóbbi hetekben a sok, szakembernek nevezett balfék (tisztelet a kivételnek!) jót tett a tesztelésnek: hogy az agyérgörcs megtapasztalása helyett inkább egy kis kocsmai sörrel nyugtassam az idegeimet, mindig valami eddig bejáratlan helyre tértem be. Szóval az anyag gyűlik, semmi gond :)
süti beállítások módosítása