Sörjárőr 2008.08.08. 11:20

Isolabella

Név: Isolabella
Cím:
Budapest
I. ker., Iskola utca 36.
Nyitvatartás:
H-P: 09-24
Sz: 14-24
V: zárva
Csapolt:
Stella 4dl 480 Ft
Borostyán 500 Ft
Helyiség, kat.:
Barna, piros, drapp színek, ha jól tudom, régen kupiként is funkcionált. Van itt valami szoci elegancia, a régi felkapottság emléke ma is érezhető. Valahogy úgy érzem, ehhez a helyhez jó pár régi történet kötődik. Kis közepes hely, szeparált asztalok.
Zenerádió szól.
Törzsközönség: Normál fiatalok, középkorúak ülnek itt - péntek délután van.
Kiegészítők: TV, wifi
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: rendben
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak: 2007. szeptember


Isolabella nagyobb térképen való megjelenítése

1 komment

Címkék: i.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr49606510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fuvogep 2010.01.10. 01:24:27

A Sörjárőr jó érzékkel írta le sejtését. Valóban, az un. létező szocializmusban fontos szerepet kapott e kiskocsma. Törzshelye volt többek közt (a később Kossuth-díjas) Petri György ellenzéki írónak. Valamint a Dögkeselyű c. (fsz. Cserhalmi György) magyar krimi több jelenete is az Isolabella előtt játszódik. Jártak ide pártkáderek a közeli VM-ből, de rendszerkritikus ellenzékiek egyaránt. Pikáns kalandok is esetek meg itt szép számmal…
süti beállítások módosítása