Név: Polo-Pub Söröző Korcsma
Cím:
Budapest
I. ker., Gyorskocsi utca 14., Batthyány utca 4. sarka
2017962
Nyitvatartás:
H-P: 12-23/24
Sz: 17-23/24
V: zárva
Csapolt:
Pilsner 680 Ft
Budweiser 680 Ft
Irish Red 680 Ft, nagyon finom
Guiness 1150 Ft
Erdinger 680 Ft
Krusowice barna 680 Ft
Helyiség, kat.:
A fények, a lakkozott és egyéb felületek, a sok kis kép, a tapéta, és úgy egyáltalán minden nagyon tetszik, tipikusan olyan, amire azt mondom, hogy igényes. Igazi pub, lent magasszékes körasztalok meg a pult bárszékekkel, a galérián pedig kettőtől kilenc személyesig terjedő férőhelyű asztalok, csigalépcsőn juthatunk fel ide. Az összterület 60 főre elegendő.
Szalonzene, de itt nem zavar, illik ebbe a délutáni napfényben aranyló ablaküvegektől keretezett, kellemesen zsúfolt térbe.
Törzsközönség: Teljesen vegyes a látogatók köre, bár bizonyos rétegek nyilván nem valók ide. Érdemes pár nappal előre asztalt foglalni, mert közkedvelt a hely.
Kiegészítők:  
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: szűkös kissé, de tiszta, rendes
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
4
Időszak: 2007. szeptember

1 komment

Címkék: i.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr44606492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Takacsi 2010.11.25. 13:19:10

Évek óta (legalább 8) ide járunk a céges sörözéseket megtartani. Sztrapacska, csülök kitünő, a zenész srác nagyon profi, a tulajdonos hölgy (Zsuzsa néni) pedig esténként többször is jön és érdeklődik, hogy minden rendben van -e, jól érezzük -e magunkat.
süti beállítások módosítása