Név:Kárpátia Söröző Étterem
Cím:
Budapest
V. ker., Ferenciek tere 7-8.
3173596
www.karpatia.hu
Nyitvatartás:
11-23
Csapolt:
Dreher 790 Ft + 59 Ft felszolgálási díj, de így, a déli akcióba még beleférve, kettőkor, összesen 651 Ft került 849 Ft helyett. Finom volt.
Helyiség, kat.:
Az éttermi részről, hiába tartozik az ország húsz legjobbjába, nem írok, mert ez nem étteremkalauz, és mert a söröző rész önmagában is van akkora, mint egy közepes méretű kocsma. Bár itt ez a szó nem megfelelő, ez véletlenül se kocsma. Söröző.
Szóval, először is a boltíves falak. Mintha egy csendet parancsoló, hűs templomban ülne az ember. A fantasztikus padok ehhez csak hozzátesznek, mégis kellemes a hangulat. Gyönyörűen díszítettek a falak, zöld, arany, piros alapszínű cirádák, címerek és aranyozás. Szép falfestmények. Az ablakok ólomüvegek, amiből egyébként a boxokká záruló padok támláin is van. A padlókő színe rendben, az asztalok is passzolnak a környezethez, bár világosabb fából készült a lapjuk, mint láthatóan korosabb, stílusosabb lábrészük. Bár ez végül is, ha megnézem, az asztalfelület nagyobbítását szolgálja, mert alatta ott a kisebb, régi asztallap. Mondjuk lehetett volna olyan fából is, mint az eredeti.
A padokon, a támlák oldalán, kis oszlopokon gömblámpák ülnek, kifejezetten tetszik.
Nagy társaságok is remekül elférnek a kilenc szeparált, nagyobb részen. Van pár kétszemélyes, kisebb rész is. Kiülésre hat asztal.
Remek hely.
Törzsközönség:Külföldiek, öltönyös magyarok, üzleti megbeszélések.
Kiegészítők: 
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: teljesen rendben
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
4
Időszak:2008. május

Szólj hozzá!

Címkék: v.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr8738745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása