Sörjárőr 2008.11.03. 09:57

Trafo Club

Név:Trafo Club
Cím:
Gödöllő
Palotakert, Szabadság út, a HÉV megállójánál
28432436
www.trafoclub.hu
Nyitvatartás:
18-04, bulik alkalmával, ezek általában P-Sz, de néha V is vannak
Csapolt:
sajnos nem írtam fel, de amint tudom, megszerzem az infót
Helyiség, kat.:
Egész nagy ez a hely. Nyilván függ az adott koncerttől is, hogy hogy érzi magát az ember, de itt nekem objektíve csak jó tapasztalataim voltak. Lent koncertterem padokkal, pulttal, de persze fent is van egy jó hosszú pult, meg csocsó, kicsit kijjebb meg pingpong és még több ülőhely. Jól el lehet itt szórakozni és sörözgetni, ha van kedvemre való koncert, szívesen ellátogatok ide.
Törzsközönség:Koncertre járó fiatalok.
Kiegészítők:biliárd, csocsó, darts, pingpong, koncertek
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: hát rendben, de azért történt itt egy vicces kis eset. Az egyik piszoár szivárogtatója kissé eldugulhatott, mert olyan cuppogó/fingó hangokat produkált, hogy az ember a legrosszabbra is gondolhatott, amikor belépett a férfi wc-be :) Az újonnan érkezők arcáról tanulmányt lehetett volna írni, statisztikával kiegészítve, meg a poszttraumatikus megkönnyebbülésről is, amikor kiderült, hogy nem organikus eredetű a hangverseny :)
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
3
Időszak:2008. május

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr28746941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oidipus Prime · http://oidipusprime.blog.hu/ 2010.01.11. 23:28:20

Hehejj, igen ez egy jó hely, tanúsíthatom, remélem egy koncert erejéig sörözünk majd itt együtt (: Mondjuk egy Pantera tribute az beadná. Vagy valami sötétebb tónusú zene? A WC meg emlékeim szerint mindig is ilyen volt. :D

Sörjárőr 2010.01.12. 00:28:29

Mondjad, merre mentek, aztán vagy bejelentkezek, vagy nem :)
Bár most Black/Death metal ide, post-rock/-metal oda, most egy Nick Cave & Co. koncertre mennék el legszívesebben :) Az is tud ám nagyot ütni, főleg, ha tudatában vagy a szövegnek.

Oidipus Prime · http://oidipusprime.blog.hu/ 2010.01.12. 23:52:58

@Sörjárőr: Őket nem ismerem, a trafoban meg semmi értelmes nem lesz jövő hónapig akkor is csak Depresszió abból meg már kinőttem. blogomat olvastad már? kíváncsi lennék a véleményedre mint szintén amatőr író. :D
süti beállítások módosítása