Név: Frame Cafe & Bár
Cím:
Budapest
VI. ker., Podmaniczky utca 20.
Nyitvatartás:
H-Cs: 10-24
P-Sz: 10-01
V: 10-23:30
Csapolt:
Beck's 4 dl 500 Ft
Helyiség, kat.:
Igazán remek kis II. kat. hely! Még fiatal, csak egy hónapos.
Kávébarna, tejszíndrapp színvilág. A földszinten két kétszemélyes, egy négyszemélyes asztal, két négyszemélyes "félbox" - ami azt jelenti, hogy a négyből két ülőhely falba süllyesztett plüsspad, kettő meg szék.
Egy magas körasztal, két bárszék a pultnál, és az utcafront felé is van egy kis box két személyre. A képeken filmszínészek. Teljesen lenyűgöz a térelosztás, a bútorzat, a paneles barna falambéria.
A galérián egy két-, négy három- és egy négyszemélyes asztal, itt fent nem lehet dohányozni. Bár a képek a falon a kávézás mellett a cigiről is szólnak, kedves :) Van két teásdobozokkal töltött polc, tükröt zárnak közre. Ízléses korlát öleli körül a középről belógó ikeás kovácsoltvas csillárt - illik ide, nem beszólni akartam. Jó kis fekete-vörös falilámpák is vannak, a parketta pedig mindenhol sötétbarna, laminált.
Ilyen egy jó kis kulturált kávézó, és mivel bár is egyben, betértem. Bármikor máskor is szívesen jövök ide, ha úgy hozza a helyzet, hogy nem valami becsületsüllyesztőben akarok beszélgetni - mondjuk egy nőnemű barátommal. Mert haverokkal azért kicsit fura lenne ilyen helyre beülni :) (Mint ahogy mesélték, hogy Kaliforniában csak akkor "legális" a gintonic meg a vodkanarancs, ha nővel vagy, különben kínos :) )
1-et fizet 2-t kap koktélakció is van.
Zenerádió szól.
Törzsközönség: Friss még a hely és az időpont is korai, nem volt más rajtam kívül.
Kiegészítők: plazmaTV
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: kicsike, de teljesen rendben, viszont kézmosásnál és tükörbe nézésnél vigyázat, én lefejeltem a belógó falat :)
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
3
Időszak: 2008. szeptember

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr13969815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása