Név:
Zöldike Eszpresszó
Cím:
Budapest
XIV. ker., Kerepesi út 144.
Nyitvatartás:
0-24
Csapolt:
Stella 280 Ft
Helyiség, kat.:
III. kat., nyitvatartásilag a maximumot nyújtó hely. Nem nagy, a közepesnél is kisebb méretekkel bír, talán ezért is van füst.
Vörös téglaoszlopok és fal. Közükben némi sárga fal és az utca felé rácsozott üveg, zöld nylonfüggönnyel. Drapp kő. Cseresznye pult, asztal és boxfelületek a dobogón, ami ugyan húsz főre már nem elég, de egy nagyobb csapat azért elfér. A boxban bőrüléses székek és bőrkárpitos ovál-ülőpad. Amúgy pár bárszék, három hétszemélyes, egy két- és egy négyszemélyes asztal. Az oszlopokon fogasok, meg állófogas is van.
Félhomály, ad valami hangulatot. Van egy nem keretes, hanem a falra készített kép: világtérkép.
Törzsközönség:
Fiatalok, középkorúak és idősebbek, valamint kiderül, hogy egy csinos, szőke, jólöltözött fiatal nő is ülhet a nyerőgép előtt megbabonázva. Pedig neki aztán tényleg lehetne jobb dolga. Vagy esetleg itt volna amúgy is és unalom ellen? Rejtély. Mindenesetre sokkal szimpatikusabb, mintha egy plázában vihogna, szóval napirendre térek a nem mindennapi jelenség fölött.
Törzsvendégek amúgy, ismerik egymást. Vannak melósok is.
Az egyik faszi eléggé kész van, zenét tesz be, előtte rákérdez, mehet-e cigánynóta. Egy fiatal nő Tankcsapdáért kiált, de sajnos valami "Ha lemegyek a kocsmába" szövegű, feldigizett nóta a végeredmény. Futok, szaladok, mert ez még tapsol is hozzá :)
Tény, hogy itt van élet.
Kiegészítők:
csocsó, nyerőgépek, flipper, zenegép, TV
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: lehetne tisztább, de szinte rendben lenne amúgy
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak:
2009. január

5 komment

Címkék: xiv.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr261068261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FeherLofia 2010.02.23. 15:40:49

Óóóó, Zöldike.... Öregasszony és bácsika járókerettel és bottal esnek egymásnak holmi párszáz forintos tartozáson. (Fénykardos jelenet lassítva a csillagok háborújából.) Helyi maffiafőnök kérésére lehalkított zenegép, ha nem neki tetsző zenét kérnek... Fiatalak női vendégek molesztálása... Provokálás... Iyesmi képek ugranak be, de azért nem olyan rossz hely. Nem egy ingerszegény környezet, no. :-D

Lumanda 2010.03.27. 14:03:54

A wc tényleg nem túl tiszta, legalábbis ha figyelembe vesszük az oda vezető vércseppeket, ami végül vértócsában végződik a mosdókagylónál. Persze, a mi hibán, ugyanis a majdnem 80 éves sittes pasi, aki egész este bámult, meg is kérdezte, hogy "lányok, igaz nem akartok pisilni?" Sajnos de.
A tapsikálva táncolós, macinadrágos társaság viszont tényleg érdekes hangulatot szolgáltatott a helynek. (átutazóknak nem ajánlom, rögtön rájönnek, hogy nem vagy ide valósi és elkezdenek molesztálni.)

Sörjárőr 2010.03.27. 14:28:18

jó kis este lehetett ;)

szeszkazán 2012.03.08. 21:34:04

A környék fertője, mindig áll a levegő a feszültségtől, folyamatos benézegetés, önkényes zenegéphasználat, kétes fickók, idegeneket sem kamázzák, csak végszükség esetén, akkor se egyedül!
süti beállítások módosítása