Név:
57. sz Italbolt Játékterem
Előre 57 KGST-Lounge
Cím:
Budapest
VII. ker., Akácfa utca 57.
Nyitvatartás:
H-Sz: 07-22
V: zárva
Csapolt:
Borsodi 300 Ft
Helyiség, kat.:
Közepes méretű hely. Részben árkádos a belső tér: ez mindenhol és itt is nagyon bejön nekem.
Van egy két irányból megközelíthető kis terem hét személyre elég paddal az asztal körül. Hátul, a muzeális értékű, jó állapotú Duna TV tetején kisventi. Itt egy négyes, egy ötös asztal és egy kis plüssfotel a wc-ajtók mellett, meg egy szék. Egyéb korabeli dekor. Régi rádió.
Tetszetős téglafrontú, fagyisküblis-boros pult kommunista érás zászlóval, fölül-hátul régi magyar pénzek, korabeli szépségideálok fotói meghatározó frizurákkal. Narancs-sárga-piros falak, barna/színes mozaikcsempe kő.
Egy hosszú könyöklő úgy három bárszékkel, meg két talponállós magaspad, könyöklővel összekötve. Oldszkúl, kék kiskocka-mozaikcsempés oszlop körüli könyöklő egy székkel.
A galériára jó kis ipari jellegű fémkorlátos lépcső visz fel. Szép nagy, két része van, a csocsósban egy nyolcas, egy hatos és egy kettes asztal, a másik oldalon meg egy kettes és egy ötös, plusz egy háromasztalos, hét székkel és egy kb. nyolcas falipaddal ellátott blokk. Uralkodik a piros műbőrkárpit és a fekete vas, jó kis szakadt székek, ahogy kell :) Szürkészöldes linó. Egy Szabadság útja tábla, és a két oldal közti tárolóban két bicaj, az egyik csomagtartóján tangóharmónika
Megérdemli a 3 pontot, mert itt érzem a korszellemet, a néhol modernebb dekor ellenére is. Tetszik a hely, vissza kéne jönni ide!
Álló és plafonventi, légkondi, és a füst ellen is van megoldás.
Zenerádió és nyerőgép zaja.
Törzsközönség:
Középkorúak, fiatalok. Idősebb nyerőgépezők. Megy a beszélgetés.
Kiegészítők:
nyerőgépek, darts, nagyplazma, csocsó
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: elmegy
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
3
Időszak:
2009. február

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr961118806

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Előre 57 sz. italbolt 2014.02.14. 18:07:21

Helyszín: 1072 Bp., Akácfa u. 57. Látogatás: 2014. január 22. 19:00-22:00 > Hétköznapi színházaink az itt eltöltött pillanatok. Adatlap Elérhetőség: +36 1 782 6990 Web: http://legjobbkocsma.hu/pub/bemutatkozas/57_sz_italbolt Fac...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Együtt A Gyermekkereskedelem Ellen 2015.11.26. 10:26:07

ITT NAGYON RÁ FÁZTAM MIKOR KÖRNYÉKEN LAKTAM ! SAJNOS AZ EGYIK TULAJ A PÁROM TESTVÉRE ÉS NEM VAGYUNK VALAMI JÓBAN ! BOSSZÚBÓL MEGBÍZTA A PULTOST EGY IGEN CSÚNYA DOLOGRA ! ÉN CSAK ÜDÍTŐT ISZOK,DE IGEN ÁLMOS LETTEM AMIKOR ELFOGYASZTOTTAM !
süti beállítások módosítása