Sörjárőr 2009.06.08. 15:48

Fasor Söröző

Név:
Fasor Söröző
Cím:
Budapest
II. ker., Szilágyi Erzsébet fasor 15.
Nyitvatartás:
10-24
Csapolt:
Dreher 430 Ft
Helyiség, kat.:
Először a játéktermi részhez vezető kis folyosó egyik boxában ülök le a korsómmal. A játékteremben a gépek és egy sarok-bárpult, a folyosón pedig kétoldalt két kettes és két hatos, tölgymintás box. Az üvegen átszűrődő fény meg zöldes, úgyhogy ezt a kis részt gondolnám itt a név után fasornak. A padló barna-fehér-fekete csempemozaik, nem friss alkotás, napot mintáz. Falikandeláberek, a fapadok közt csempetetejű asztalok.
A pultos részen három bárszék meg egy hármas és egy négyes kispad.
A galérián egy hármas, két négyes, két ötös és három hatos asztal. Famintás tapétalambéria, fölötte rózsaszín fal és plafon, fali kandeláberek, zöldes linó, venti az utcára. Ez a fenti rész tipikus diákrészleg, csigalépcső hoz fel ide, ami lentről tök jól néz ki. Itt lent, hátrébb szintén mozaik napmintás padló, két négyes és egy kettes box, öt négyes asztal. Egy kis tükrös térnövelés, de az utcára is kilátni, nem szorul be a tekintet. A plafon lakkozott fenyő.
A színbenyomás barna. A dekorral nem pöcsöltek, van itt helyette alaphangulat. Jó kis söröző, és van egy olyan gyanúm, hogy ez egy Hely - de nem biztos. Mindenesetre valószínűleg vissza kéne még jönni ide, és akkor eldőlhetne, jár-e több pont.
Törzsközönség:
Alkeszok, fiatalok.
Kiegészítők:
csocsó, biliárd, zenegép, TV, nyilvános telefon, lottózó, a játéktermi részen nyerőgépek
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: Erős fertőtlenítőszag, de százszor inkább ez, mint egyéb szagok, és amúgy rendben.
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak:
2009. március

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr521171695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása