Név:
Torpedo Art Cafe
Cím:
Budapest
VII. ker., Nyár utca 20., a parkolóház alatt
www.torpedocafe.hu
Nyitvatartás:
H: zárva
K-Sze: 16-24
Cs: 16-02
P-Sz: 16-04
V: 16-24
Csapolt:
Borsodi 360 Ft
Staropramen 4 dl 460 Ft
Helyiség, kat.:
Ez egy art cafe, de az art szócska nem lett volna elég, hogy bemenjek, még ha csapolt sörrel hívogatnak se. Ami egész egyszerűen berángatott a helyre, az a logója. Amúgy is a pólóminták / logók / kártyadizájn / stb. konceptábrázolások megszállottja vagyok, szóval ez a cégér van annyira jó, hogy muszáj bemenni. Meg tetszik ez az underbuilding dolog is. Gondoltam, ha nem vág a Sörjárőr profiljába, legfeljebb kihagyom a felsorolásból. Szerencsére idevaló.
Kis hely, de jó. Török zászló a szürke plafonon, világos hajópadló, narancs és zöld falak érdekes mintákkal, két fekete szerkezeti oszlop - tetszenek a színek. Török utcakép és életfotók.
A pultos dobogónál egy hatos asztal kanapéval, az alapszinten egy négyes kanapés, két sima négyes, egy ötös meg egy kettes. Alul egy csocsóhelyiség, ami végleg meggyőz, hogy jó helyen járok. Van lent egy kanapé is.
A logójuk egy lámpában is megjelenik odabent, teljesen szétcseszi az agyamat :) Közben meg a Selfrightous Suicide megy valami szalonelviszes feldolgozásban, tök jó :)
Törzsközönség:
Még csak én vagyok, de a honlapjukon vannak bulifotók.
Kiegészítők:
2 csocsó, mindenféle kiállítások és DJ-k
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: úgy rendben
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak:
2009. március

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr411180623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása