Név:
Tulok Rock Café
(régen Yountra Söröző)
Cím:
Csömör
Hunyadi János utca 23.
705558109
www.tulokrockcafe.extra.hu
Nyitvatartás:
H-P: 16-22
Sz: 16-02
V: 16-22
Csapolt:
Staropramen 350 Ft
Régen volt barna sör is, de mostanában nem megy.
Helyiség, kat.:
Különálló épület, egész rendes méretű. Két cimborám az idegenvezető, egyikük csömöri, a másik is errefelé lakik, ők mondják, hogy ez a környék jobb helyei közül való. Hallgatok rájuk, és hamar kiderül, hogy tényleg érdemes beülni ide.
Az egyik teremben, ahol éppen ülünk, két nyolcas, egy hatos és egy négyes asztal van, székekkel. Vörös padlószőnyeg, sárga falakon sárga búrájú lámpák, az ablakok magasak, van belmagasság. Led Zeppelin, Jim Morrison plakátok.
Beljebb egy tágas, tánctérnek is használható terem, egy négyes és egy hatos asztallal. Tégla / bordó falak, faszín padló, természetes fény is van, ha kell.
A pult is tetszetős, ebben a helyiségben két-három bárszék, meg két négyes asztal van.
Elől fedettre, szélvédettre téliesített terasz, négy négyes, két ötös boksszal. A biliárdasztal is itt kapott helyet.
Bejön ez a söröző! Elég ülőhelyet alakítottak ki, szép a belső, van mivel eltölteni az időt, és szimpatikus az egész úgy, ahogy van.
Merem ajánlani.
Törzsközönség:
Most csak mi vagyunk meg egy gépező.
Beszédbe elegyedek a csapossal: Hétközben nem annyira érdemes kinyitniuk, inkább a hétvégi, lefoglalt rendezvényekből él a hely. Meg szoktak bulikat is szervezni: pl. "Szajhák és stricik", "Jampik és hippik" estek :)
Amúgy az átlag vendég fiatalos, kb. harmincas lehet.
Kiegészítők:
zenegép, netes gép, nyerőgép, DJ-pult, projektor, póker, biliárd
(a csocsót ott épp nem, de a honlapon láttam :))
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: rendben
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
3
Időszak:
2009. március

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 komment

Címkék: csömör

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr251186927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cymero 2010.07.13. 00:09:17

Sajnálom, hogy erre került a sor, de le kell húznom ezt a helyet. Évek óta járok ide, és a tulajdonos általi kiszolgálás minden esetben kedves és gyors volt, viszont egy hölgy alkalmazott rendszeresen próbál átvágni engem és a társaságomat. Ha látja hogy fiatalabb (20 év körüli) vendégek jönnek akkor rendszeresen 100-200 forintos "extrát" pakol rá az árakra. Tekintve hogy 2 éve járok ide, eléggé idegesítő, hogy hülyének néz. Aki ide jön figyeljen, és nézze az árlistát, vagy kerülje el az egészet francba, hacsak nem a bennfentes pókeres team tagja.
süti beállítások módosítása