Név:
Picoló Espresso
Cím:
Budapest
VII. ker., Jósika utca 2., Csengery utca 21. sarok
Nyitvatartás:
08-24
Csapolt:
Pannon Ászok 220 Ft
Helyiség, kat.:
III. oszt., kicsi hely. Két hármas és két négyes kisasztal, meg négy bárszék az egész, plusz könyöklő.
Némi italdekor, oldszkúl kismozaik fal a kék árnyalataiban. Szintén oldszkúl radiátorok és bordó, speciális alakú rácsozat az álmenny szinten. Drapp kő.
A pult egész pofás, fa és réz, mintha a berendezés ezzel megadná a tiszteletet a vendégeknek, bármilyen elszállt gondolat is ez.
TV szól - épp a Lecsó megy -, füst van, de venti is.
Törzsközönség:
Alsó középosztálybeli, kulturáltan társalgó, szimpatikus emberek. Elcigizgetnek, jókat nevetgélnek, lazítanak. Van egy nő, géppel játszik. Fiatalos középkortól az idősekig fut a skála, és kb. mind ismerik egymást.
Van itt valami, a múlt meg a béke, hogy senki se agresszív - persze délben az úgyis ritka. Vajon milyen lehet itt este? Egyszer talán megnézem.
Van itt egy karakteres arcélű és hajú, ápolt szakállzatú-bajszú, idős úr is, élénk elmével társalog, rendesen fel van öltözve. Az ilyesmi mindig megmelengeti a szívemet - túl sok manapság a hajléktalan / elhanyagolt / magára hagyott öreg. Na ez az, ami ezen a kocsmaajtón nem tudott bejönni.
Kiegészítők:
nyerőgépek, TV
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: elmegy
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak:
2009. április

1 komment

Címkék: vii.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr801203030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bagameri_ 2009.09.21. 13:09:39

Ehhez a helyhez is van egy történetem.
Naponta elmentem előtte, de bemenni sosem volt bátorságom. Viszont történt egyszer, hogy barátokkal iszogattunk otthon, de elfogyott a sör 10 óra körül. De komoly ember nem esik ilyenkor kétségbe, fogtuk magunkat és leugrottunk ide, mint a legközelebbi nyitva tartó helyre.
Nem is volt gond, amíg nem érkezett egy cigány társaság (láthatóan nem először voltak ott), akiknek az egyik tagja belénk kötött, hogy mi kinevetjük őt, csak azért mert cigány (emlékeim szerint nem volt erről szó).
Végül néhány feles után megoldottuk a nemzetközi helyzetet, és megbeszéltük az ő nagy szívfájdalmát, ami már nem tudom mi volt, de az biztos, hogy verekedés nélkül mentünk el.
süti beállítások módosítása