Sörjárőr 2009.06.25. 14:59

Sixtus 26

Név:
Sixtus 26
Cím:
Budapest
VII. ker., Nagy Diófa utca 26.
Nyitvatartás:
H-P: 17-02
Sz: 20-02
(de néha nem tartanak ki sokkal 01 után)
V: zárva
Csapolt:
Dreher 480 Ft, hű, de jólesik!
Helyiség, kat.:
Elől három-három bárszék a pultnál és a könyöklőnél, aztán átjövök a Nap felé igyekvő Ikaros alatt és átvágok a két három- és egy kétfős asztalos közbülső helyiségen, hogy kikössek a világos teremben. Kopott parketta, egy ötös, két négyes és két hármas asztal, ezek és a székeik változatosak, amitől olyan otthonos lesz az egész.
Venti forog a tojásdobozok alatt, kedves falilámpák, remek képek és fotók a sárga falakon. Mindehhez jó zene szól plusz madárcsicsergés hátulról, a belső fényudvarból.
Igen szimpatikus hely, visszajövök ide, úgyhogy talán az objektivitás kárára, de legyen 3 pont! Van itt valami. Talán hogy olyan, mint egy békés nappali, ahol jókat lehet olvasni. Biztos, hogy valami tudatalatti igényemet is kielégíti a sör mellett, különben nem lennék ennyire lelkes :)
Törzsközönség:
Most nyitottak, még csak én vagyok.
Kiegészítők:
 
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: érdekes, így rendben
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
3
Időszak:
2009. április

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr831207846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása