Név:
Mister Söröző
Cím:
Budapest
XX. ker., Kossuth Lajos utca 101., közel a Jókai Mór utca sarok
Nyitvatartás:
5:30-22
Csapolt:
Mister 145 Ft
Helyiség, kat.:
III. kat. házikó. Füstös, drapp falak, vörös márványmintás kő. Szimpatikus, nyersfaszín faburkolat a hasonló anyagból készült pult tetejének szintjéig. (Ez a faburkolatosdi mindig is tetszett.) Az oszlopon a Miszter Sörfőzde oklevelei, érdemei.
Egy bárszék, egy talponálló magasasztal, három négyes asztal plusz könyöklők. Van egy hatos box is egy magas és egy normál asztallal, ez a nemdohányzó szakasz.
Mehet valami légcsere az asztalok fölötti fémtölcsérekből ítélve, meg venticsillár is van. TV szól.
Törzsközönség:
Már reggel is sokan vannak, főleg idősek.
Egész kulturált kinézetű, nagy, ősz, oldalról szakállnak tűnő bajszú, kalapos, zakós-öltönynadrágos cigány férfi a nyerőgépeknél, rendes cipőben. Modern korunk varázslója: mintha távirányítaná a kozmoszt, olyan komoly és egyenes a tartása a villogó műszerfalnál. Aztán elmorzsol egy káromkodást a veszteség miatt, de nem hőzöng. Méltósággal iszik egyet a söréből, rágyújt, majd újra nekifeszül a feladatnak. Jól mutatna ez a karakteres arc egy Kusturica filmben.
Kiegészítők:
TV, nyerőgépek
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC:elmegy

nyerőgépzaj
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak:
2009. május

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr671245790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása