Név:
Gyár - Music Factory
Cím:
Budapest
IX. ker., Soroksári út 160.
gyaripar.net
Nyitvatartás:
programok napján: 21-hajnalig
Csapolt:
Soproni 350 Ft
Helyiség, kat.:
A Gyár a Soroksári úti ipari labirintusban található, némi lépcsőmászással megközelíthető, kisebb méretű hely. Az alaptónus sötét, ide olyan szubkultúrákból járnak, ahol szeretik ezt a színvilágot.
Van egy főterem a bárpulttal, itt tartják a koncerteket is. Aztán van egy ruhatár, mögötte meg a kiállítóterem. (Nagyon nagy az arcom, mert már szerepltek itt alkotásaim :D)
Van hely leülni - padok, fotelek, székek. Kell is, mert szoktak rendezni vetítéseket egy-egy nevesebb író vagy más művész halálának évfordulójára, de nyilván más alkalmak is adódnak egy-egy kultikus film vagy saját készítésű videoanyag megtekintésére.
Meg kell a szék az olyan elfáradós részegeknek is, mint szerény személyem, a koncertek ugyanis olyan kiba későn tudnak itt elkezdődni, hogy addigra már pia nélkül is simán aludnék. Azért persze össze szoktam szedni magam, meg iszok előtte kávét, energiaitalt, akármit, mert ide olyan együtteseket szoktak hívni, amiket sehol máshol nem nézhetnék meg élőben. Örök élmények kötnek ide.
Egy kultikus kultúrházról van szó, és nagyon szeretem hibái ellenére is, mert azért akadnak itt gondok - sör és vécé vonalon...
Ez egy Hely, köszönet érte a szervezőknek!
Törzsközönség:
Zenekedvelő fiatalok. Főleg darkok, gothok, neofolkerek, martial industrial közlegények, de van egy-két black metalos stb.. A hangulat mindig olyan, amilyennek lennie kell.
Előfordult már hőzöngés, de hamar rávezették a delikvenseket, hogy kívül tágasabb.
Kiegészítők:
koncertek, kiállítások, vetítések, kulturális rendezvények, zenés/táncos estek :)
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: tré
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
3
Időszak:
2009. május


Gyár - Music Factory nagyobb térképen való megjelenítése

Bemenni a Soroksári felől kell, a Gubacsi útról viszont rálátni:

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr481273641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása