Név:
Söröző Drink Bár
Cím:
Budapest
I. ker., Hegyalja út 5.
Nyitvatartás:
H-Cs: 12-02
P-Sz: 12-04
V: 12-02
Csapolt:
Dreher 320 Ft
Helyiség, kat.:
Kicsi hely, de van alsó szint, ahol két tucat ember fér el három asztalnál - az egyik póker. Piros, barna, világosdrapp színvilág.
Fent, az utcaszinten öt bárszék, két ötös és egy hatos box, rendesen elszeparálva, tömör fával. Hajós a dizájn, a plafon alatt körbe hajóablak dekorvonulat, egész jó, mert nem csak festve van, hanem meg van csinálva.
A korsóba beleszagolva sajnos mosogatószag, remélhetőleg ritka véletlen, mert különben tetszik a hely:
Famintás, barna kő, remek fa falborítás, a töményes polcra is jó ránézni: tetszetős, vízmintás üvegháta van. A retro képecskék egy része hajós/tengeri témájú. Kék plafon, kék/barna fő színbenyomás.
Megy a plazma.
Törzsközönség:
Középkorúak a konszolidált fajtából.
Kiegészítők:
plazmaTV, zenegép, ingyen pókerasztal
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: többet vártam, de kb. rendben
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak:
2009. május

1 komment

Címkék: i.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr611277953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vicus107 2010.05.18. 13:33:58

Én nagyon régen mikor még Zita bár volt a neve dolgoztam itt.Akkor nagyon szerettem meg azok a srácok akik mindíg bejártak hozzám.... Őket azóta is keresem. Most is dolgoznék ott,de azóta annyi bérlője volt már.... Nem lehet ott megállni kocsival az is a hiba...
süti beállítások módosítása