Név:
Hörpintők, Panic Pince Music Club, Panic Pub
Cím:
Budapest
V. ker., Irányi utca 25.
Nyitvatartás:
0-24, a pince 20-01/03
Csapolt:
Soproni 380 Ft
Zlaty 490 Ft
Helyiség, kat.:
III. kat., 30 éve fennálló hely, és én észre se vettem eddig!!! Vak vagyok, mindig tudtam.
Elől a pultnál bárszék, van két magaspad és egy könyöklő is. Kiváló dekoráció a tükörpolcokon, meg vasúti poggyásztartó, bazmeg!! :) És hanglemezekből van a plafon!!
Aztán beljebb kerülök, és örömmel látom, hogy ez a helyiség rendesen el van nevezve: a Tanterem egy téglaszoba, szintén jóféle, kopott hajópadlóval, de itt már ilyen tömegközlekedési jellegű, csúszásgátló fémpanelek is rá vannak szerelve, ez tetszik. Egy hetes és két tízes pad, egy négyes asztal, könyöklő két bárszékkel. A plafonról egy komplett, régi postabringa lóg, marha jó, meg egy esernyő is és a venti. Zlaty-s falilámpák, és van egy Főkapcsoló is a falon, nyilván nincs bekötve sehova, de azért nem baszogatom, hátha rám lenne valamilyen hatással, bár már így is épp eléggé belelkesültem :) Nagyon tetszik ez a hely!
És a pince állítólag még jobb!
TV szól, zeneadó.
Van hagymás zsíros kenyér is, ahogy kell. Ide visszajövök! Ha a pince még jobb, legközelebb akár a max. pontszámot is megkaphatja, ami ebben a kategóriában nem is tudom, hogy előfordult-e már.
2009. VIII. kieg.:
 
Voltam azóta lent is. Rögtön van egy tíz főre is elég, társasági körkanapé, négy bárszék a lenti pultnál, vele szemben könyöklő, két bárszékkel, beljebb hatolva pedig egy nagyobbacska terem több asztallal.
Barna hajópadló, drapp plafon és tetszetős, inhomogénül barnás fal.
Van légkondi, jó zene, meg az ifjak beszédzsivaja.
Törzsközönség:
Külföldiek és fiatalok.
Kiegészítők:
zenegép, nyerőgépek, nyilvános telefon, TV, csocsó
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: ez itt így is rendben van
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
3
Időszak:
2009. május

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: v.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr131279394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása