Név:
Pacsirta Söröző
Cím:
Budapest
III. ker., Pacsirtamező utca 28.
Nyitvatartás:
08-22
Csapolt:
Arany Ászok 250 Ft
Helyiség, kat.:
Utcaszinti kocsma az előbbivel szemben.
Fehér kő és plafon, bordó, batikfoltos falak, három négyes, két hármas fémasztal fémlappal és fémszékkel. A négy bárszék is fém - inox és acélcsillogás. Van egy talponállós körasztal is.
Bulitabló a falon, boszorkány lóg a plafonról. Ventillátor, vascsillár. Pár régi üveg, demizson, lámpa, gésaernyő vagy mi, stb. régi cucc.
Amúgy a belső nem rossz, légkondi is van. Végül is meg lehet inni itt egy sört.
Meg aki nem szégyelli, nézheti a Barátok köztöt is :)
Törzsközönség:
Egyszerű emberek és melósok, meg egy erős hangú, idősödő, alkesz kinézetű nő, akiből ömlik a szó, és többek közt az is a baja, hogy turista a saját hazájában.
Nagyban megy a beszélgetés.
Kiegészítők:
TV, nyerőgép, zenegép
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: elmegy
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak:
2009. június

2 komment

Címkék: iii.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr91374675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

biohazard67 2010.10.05. 14:58:06

Sziasztok!
Amit a fenti hsz.-ben olvastam,nem egészen fedi a valóságot:ugyanis!
legalább 1 éve egészen más a főnökség-ezáltal a vendégek is komoly szelekción esnek át!Szóval,a hellyel kapcsolatban csak annyit tudok mondani,hogy én pl.boldog örömmel járok be,mert kedves a főnökasszony,a felszolgáló,ezen kívül rengeteg vendéget ismerek ott,akik nem annyira "egyszerű emberek",ahogy a kolléga szeretné láttatni!
Plusz sportcsatorna,hétvégén zenés bulik-ami sajnos a recenzens kritikájából kimaradt.
Üdv mindenkinek,csak ajánlani tudom!

Sörjárőr 2010.10.05. 15:11:27

Hát akkor, először is örülök, hogy javult a helyzet, mióta ott jártam, és igazán örvendetes, hogy szíveden viseled a törzskocsmád jó hírét.
Másodszor viszont: vess egy pillantást a dátumra, és jöjj rá, hogy én azelőtt jártam ott, hogy pozitívan változott a helyzet. Én nem "szeretnék láttatni" semmit se, nem érdekem, se pro, se kontra, csak leírom a tapasztalataimat, és akkor ezt tapasztaltam.
Remélem, minden érthető.
Manapság igen elfoglalt vagyok, tesztelésre alig jut idő, adatbevitelre meg kb. semennyi, úgyhogy nem ígérhetek gyors ellenőrző látogatást, de látod, épp ezért jó, hogy beírtad ide, amit fontosnak tartottál.
A legjobbakat!
süti beállítások módosítása