Sörjárőr 2009.10.12. 15:35

Zanzi Bár

Név:
Zanzi Bár
Cím:
Budapest
XIII. ker., Váci út 1-3., Westend City Center, aluljáró szint
209799806
http://www.westend.hu/hu/vendeglatas/adatlap/?shop_id=2714
Nyitvatartás:
09-22
Csapolt:
Stella 600 Ft
Leffe 3,3 dl 480 Ft
Helyiség, kat.:
Ez egy kis hely, a Westend kajarészlegének közepén nő ki a földből emelet magasra, tetején egy nagy ernyő.
Az egyik legfontosabb benyomás, hogy jó a korsó, szimpatikus alakú krigli, és a hab is sűrű. Igen ritka az ennyire jó csapolás!
Az ernyő-gombakalap alatt körben hét hármas asztal a korlát mellett, a gomba szára körül meg hét kisszék. Lehetne geometrikus térmágia avagy feng shui, de valószínűleg csak pont így jött ki.
Barna felületek, zebra, leopárd és zsiráfmintás kárpitok, ez egyértelműen ilyen szafaridizájn: belógó töklámpák, bambusz kisszékek, kötéllel körbetekert ernyőoszlop, szavannai állatfigurák. De ott van felakasztva a Pampalini-kalap is, hogy teljes legyen a kép, és még az afrikai szagosboltból is van pár törzsi jellegűnek szánt szobor. Élőnövény is van pár.
Légcsere megoldva.
A sör habja végig kitartott, remek! Meg van mogyoró és sós keksz az asztalon, lehet rárabolni :)
Törzsközönség:
Fiatalos és középkorú plázázók, gondolom, az idősebb korosztály már annyira se bírja a diszkó-hangerejű ritmuszenét, mint én. (Nem rossz amúgy, ha valaki szereti az ilyet. Ha :))
Eredetileg azért jöttem be a Westendbe, mert otthon kimosódott egy mobil, és a szervízben felvilágosítottak, hogy ha már víz érte, a lassan kúszó oxidáció a cserealkatrészt is felfalja. Ez a sör megvigasztalt azért :)
Kiegészítők:
 
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: szerintem csak a plázáé
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak:
2009. június


Zanzi Bár nagyobb térképen való megjelenítése

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr171445224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása