Nézem itt a történeteket, amiket mesélek… és eszembe jutott egy tanulságos eset :)
Szóval elég gyors a vesém, és ha sört iszok, állandóan pisálnom kell. Azt hiszem, akkor is volt bennem egy kis itóka, amikor egyszer csempét szállítottunk, és elakadt a forgalom egy felüljárón. Ittunk egy kicsit, mielőtt beszálltunk a teherautóba, és a dugót nyilván nem számolhattam bele a várható menetidőbe... Nagyon kellet pisálni, és amikor nem bírtam tovább, kiálltam a két kocsisor közti keskeny, füves sávra. A srác, aki velem volt, meg a sofőr együtt röhögtek rajtam a szemközti sávban felém döcögő további szemtanúkkal – volt, aki tapsolt is :)
Nem érdekelt, mert nagyon kellett a megkönnyebbülés. Most jön azonban a java: A sofőr ezen felbátorodva elmesélte, hogy egyszer az asszony a még forró tésztára tette rá az amúgy is lejárófélben lévő túrót és tejfölt, s ez a fickó hazatérése előtti órákban végleg betehetett az utóbbi két összetevőnek. Fura is volt ízre, de azt hitte emberünk, hogy csak valami pikánsat érez. Másnap délben azonban – nyár volt, ő meg világos rövidgatyában – oly hirtelenseggel piszkította össze magát a város közepén, hogy ihaj, még a lábán is folyt a förtelem. Mondta, hogy az az eset nagyon nagy égés volt, el is hittük. Mire befejezte a történetet, már látszott rajta, hogy bánja, hogy egyáltalán belekezdett, és az ezzel járó gesztusok és hanglejtés még rá is tett egy lapáttal, úgyhogy nagyon jót nevettünk :)
Szóval nagyon remélem, az itteni őszinteségem nem fogja majd megbosszulni magát. Van nekem így is elég bajom saját magammal :D
 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr321476457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása