Név:
Den Cafe Pizzeria & Casino Söröző Játékterem
Cím:
Salgótarján
Alkotmány út 4.
32423041, 309108540
Nyitvatartás:
H-Sz: 09:30-24
V: 11-24
Csapolt:
Dreher 280 Ft
Helyiség, kat.:
Tetszik nekem ez a hely.
Kint a teraszon tíz két-három-négyszemélyes asztal. Belépve hét bárszék fogad, meg négy négyes és egy hatos asztal, plusz egy hármas magasasztal. Barna fa, világosdrapp falfelületek, "sok kisképes" dekorstílus.
Van azonban lent is szint mindkét irányban. Balra lent négy kettes asztal, ami egy nagyon kellemes kinézetű, félhomályos, zöldlámpás kaszinóelőtér. Jobbra lefelé viszont egy kimondottan remek, Hard Drink feliratú, bárpultos, többasztalos ivófertály található. Sok retró kép, kellemes hangulat, jó fafelületek, kürt a falon. Teljesen rendben van a belső, nem is vártam ilyen színvonalat, egyszerűbb berendezésre számítottam.
Kapjon magas pontszámot, azt mondom. Merthogy ide szívesen eljönnék máskor is, sőt, rémlik egy hajdani éjszaka, amikor szintén itt kötöttem ki, és akkor is jól éreztem magam.
Törzsközönség:
Így délután a helyi középosztály fiatalabb tagjai.

Egy darázs belepofátlankodott a sörömbe. Nem szedtem ki rögtön, hagytam, hogy előbb jól telepiálja magát, de aztán kilöttyintettem száradni. Szerintem berúgott, mert hiába próbálkozott, fura pályájú röpülési kísérleteit rendre becsapódásos módszerű kényszerleszállás követte :)
Kiegészítők:
kaszinó, plazmák, netes asztal
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: rendben, bár a fejem fölötti bojlerből a piszoárba csöpögő víz azért meglepett...
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
3
Időszak:
2009. augusztus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr301504729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lámpaoltó 2009.11.09. 12:45:11

zsír, h már vannak képek :D

bambula95 2011.08.16. 10:22:18

Ha nem tévedek , anno itt állt a régi kokó borozó. Komoly kis hely volt 96-98 között, az akkori fiatalok sokszor gyűltek itt össze, kellemes hangulata volt a helynek!

Koren Évi 2015.02.05. 20:39:27

@bambula95: Mi is oda jártunk abban az időben a barátnőimmel. :) Tényleg jó kis hely volt akkor is! :)
süti beállítások módosítása