Sörjárőr 2010.02.23. 13:35

Tabdi Borozó

Név:
Tabdi Borozó
Cím:
Budapest
X. ker., Kőrösi Csoma Sándor út 1.
Nyitvatartás:
H-P: 06-18
Sz-V: 06-15
Csapolt:
csak üvegesek:
Arany Ászok 255 Ft
Helyiség, kat.:
Egy kinti felirat alapján lehet, hogy ez volt régen a Fodrász Eszpresszó. Ki tudja?
No, de lássuk a jelent! Márványmintás asztallapok, barnás-szürkés színösszkép, füstös némileg és sivár. A levegőn egy falonáti venti próbál segíteni.
Kis-közepes méretű belső kilenc hármas-négyes asztal, talponálláshoz magaspadok. A rácsos ablakfalon át kilátás az utcára, afölött a húgyszagú, sötét aluljáró fölött. Arany Ászok falikandeláberek, nagycsempés pult.
TV szól.
Azért ez lehangoló egy hely egy kívülálló számára, de azért van, aki jól érzi magát:
Törzsközönség:
Helyiek, lepukkok, alkeszek vegyesen. Egy részük mereven befordul, de vannak vidám beszélgetések is.
Kiegészítők:
nyilvános telefon, TV, nyerőgépek, csocsó, rex
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: úgy rendben
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak:
2009. november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 komment

Címkék: x.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr771783661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lagzi Lajcsi 2010.02.23. 17:22:26

Vezetékes Karthauz tegnap este 6-kor landolt a repulőtéren. Getrúd megakadályozta az események előrehaladtát, így nem történt végveszély. Pityunéni rottyant, míg Gertrúdon rotyinadrág van. Haló? Kajmán ott van?

Sörjárőr 2010.02.24. 10:00:41

Köszönöm szépen a megtisztelő szavakat :)
Az a helyzet, hogy én viszont ritkán nézegetek blogokat, így nem is érzem magam alkalmasnak a díj továbbpiramisolására :D A díjszabályzatot tekintve amúgy is rövidesen minden blog sorra kerül majd, ami érdekes.
A legjobbakat!

robotzsaru 2010.02.24. 10:25:38

ebben az aluljáróban egy komplett szolgáltatóközpont működött, egymás mellett volt található benne egy fodrászszalon és egy eszpresszó, ez a rejtély nyitja :)

amúgy a derék építészek már a tervezéskor csúnyán elbaszták az egész aluljáró koncepcióját azzal, hogy görbére tervezték a föld alatti folyosót, így nem volt átlátható, nem szerették használni az emberek, viszont felgyűlt benne az aljanép. végül műszakilag annyira leromlott, hogy tavaly a bejáratait lezárták, beöntötték betonnal, így ért dicstelen véget.

robotzsaru 2010.02.24. 10:27:08

ebben az aluljárós komplexumban egész szolgáltatóközpont működött még a nyolcvanas években, ahol egymás mellett helyezkedett el egy fodrászszalon és egy presszó, ez a rejtély nyitja :)

robotzsaru 2010.02.24. 10:29:18

amúgy az egész aluljárót elbaszták a mérnök elvtársak már a tervezéskor azzal, hogy görbére rajzolták a föld alatti folyosóit, így nem volt átlátható, nem szerették használni az emberek, viszont az aljanép felgyűlt benne. a közelmúltban sokáig csövestanya volt, a lejáratokat léckorláttal zárták le, és épeszű ember nem merészkedett alá, aztán tavaly beöntötték betonnal a lépcsőket, így ért dicstelen véget az egész.

robotzsaru 2010.02.24. 10:29:52

nabazmeg, nem bírta időben megmutatni, hogy az első kommentem sem tűnt el? :/

Sörjárőr 2010.02.24. 10:43:11

:))
Amúgy én még jártam benne akkor, amikor még le lehetett menni, de világítás már nem volt. Izgalmas élmény volt egy sötét "betonlabirintusban" bolyongani, ahol még sose voltam, volt is lent egy nem túl bizalomgerjesztő alak, szóval nőnek véletlenül se ajánlottam volna, hogy lemerészkedjen.
süti beállítások módosítása