Név: Stadion söröző
Cím: Budapest
XIV. ker., Dózsa György út 28., Thököly út sarok
Nyitvatartás: 06-22
Csapolt: „Dreher” 260 Ft, de ritka szar!
Arany Ászok 240 Ft
Helyiség, kat.: felújított, de sivár, ventilláltorok, rádió szól
amúgy se, de a sör miatt főleg, ide többet, ha lehet, nem jövök
Törzsközönség: lepukkant és normális emberek vegyesen
Kiegészítők: játékgépek
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):

beszélgetésre alkalmas
WC: felújított, igényes
Ahogy vizelek, jön egy fickó, benyit a kakkantó részbe - mert csak 1 piszoár volt működőképes -, de rögtön fordul is ki: Ült benn valaki, csak nem zárta be az ajtót, a gyanútlan fickó vesztére, aki a következő szavakkal adott hangot felháborodásának: "Úbazmeg, ember, hogy te milyen irdatlan büdös vagy!! Úristen!!"
Nem bírtam ki, röhögtem vele együtt, aztán menekültem, hozzám el ne érjen a faszi szerint egyszerűen kibírhatatlan bűz. Figyeltem az asztalomtól, ki jön ki, egy idősödő, elég megzuhant egészségi állapotú ember, leül, masszírozza, fájlalja a hasát, aztán lehajtja a fröccsét, majd megy a következőért... Kiváló! Fáj a hasa, de azért csak issza literszám azt a "nedűt" - a sörből minőségéből ítélve csakis "kiváló" lehetett...

Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak: 2007. január-március

5 komment

Címkék: xiv.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr55506526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pollux 2009.09.16. 20:24:01

hát elég fura a leírásod!
sztem elég jó hely. a sör jó áron van, és nekem elhihetitek ;) jóízű az! télleg vannak részeg arcok, de bakker ez 1 kocsma, nem?? :) amúgy mostanában sok a fiatal, 1re kulturáltabb a stadion söröző. sőőőőt a meccsek idején állati jó a hangulat! most voltam a portugál meccs előtt és után ott. hát beszarás jóóó volt!
hajrá loki!

Sörjárőr 2009.09.17. 10:34:33

Hát pedig elhiheted, hogy amikor én ott voltam, ritka szar volt a sör. Elég nagy összehasonlítási alapom van, és ha valahova odaírom, hogy szar volt a sör, akkor az szar volt. Az alap gyenge színvolat meg se nagyon szoktam említeni, csak a kirívó eseteket.

Nem azt mondom, hogy azóta nem változott a helyzet, hanem, hogy amikor én ott voltam, akkor mi volt.
És nem a részegséggel van bajom (hogy is lehetne?!), hanem azért van egy olyan összbenyomási szint, ami alatt már az ember látványosan szánalomra méltó. És itt bizony nem a véralkoholszint a döntő.

De ellátogatok majd egyszer ide még, végül is két és fél év nagy idő, változhattak a dolgok.

És amúgy köszönöm a hozzászólást. Pont az a kommentelhetőség legfőbb értelme, hogy az ilyen örvendetes változásokat jelenteni lehessen.

pollux 2009.09.17. 17:45:25

@Sörjárőr: végül is mindenkinek lehet más véleménye. az is igaz, és ne vedd rossz néven, ha csak 1szer térsz be valahova, az alapján nem biztos, h reális képet alkothatsz 1 helyről. ez a söröző úgy tudom nagyon régi, sok sör kifolyt már ott :) a pincéreknek lehet jobb v. rosszabb napjuk, a szénsav a kólában lehet erősebb vagy gyengébb, és a vendégkör néha lehet véndögkör... és kultúra ide vagy oda, én kedvelem a helyet, mitöbb' meccsek idején szinte a legjobb hely!
29-én menj oda, loki vs. lyon :)

Sörjárőr 2009.09.18. 11:31:57

Ebben teljesen igazad van, írtam is még a blog legelején, hogy a kocsmának és nekem is lehet jó és rossz napunk bármilyen kombinációban, úgyhogy a helyreigazításoknak, eltérő véleményeknek helyt adok.
Szóval örülök, hogy árnyalod a képet, pont erre jó ez az egész.

Bagameri_ 2009.09.21. 12:32:10

Én is jártam itt egyszer egy haverral, délutáni időpontban úgy 3 éve (nem volt meccs), de engem sem fogott meg, sőt 1 sör után inkább kerestünk másik helyet.
Azóta persze lehet, hogy változott a helyzet.
süti beállítások módosítása