Név: Söröző az "Urakhoz"
Cím:
Budapest
XV. ker., Drégelyvár utca 57., Aradi utca sarok, a Youth Hostel épületében
Nyitvatartás:
H-P: 09-22
Sz-V: 15-22
Csapolt:
Borsodi 320 Ft
Helyiség, kat.:
Hogy aki már megszáll itt, a fáradt vendég, már ne kelljen sokáig keresgéljen, hol ihat egy jót. Felfogható egyfajta szállodai bárnak is, csak azért nyilván más kategóriában.
Öt nyolc-tízfős box, két négyszemélyes asztal, ez mind zöld. A kő zöldes, a plafon és a falak pedig világosak. Hat bárszék, meg kilátás a parkolóra, ez végül is megnyugtató látvány is tud lenni, ha az embernek ott az autója :)
A hely egyik felében nem szabad cigizni.
Törzsközönség: Ez nyilván nem reprezentatív időszak - péntek dél -, de két normális srác meg két néni... vajon a szobák miatt? Mert inni nem isznak, és nem is úgy néznek ki.
Ez ma az ötödik kocsma, vásárolok amúgy, de erre csak kocsival voltam még, úgyhogy most a buszról könyörtelenül lerángatnak ezek az új helyek :)
Kiegészítők: youth hostel, biliárd, 2 darts, karaokés zenegép, nyerőgépek, TV
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: rendben... na jó, elmegy
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak: 2008. szeptember

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr50967352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása