Név:Sherlock Holmes Pub
Cím:Budapest
XIII. ker., Pannónia utca 3.
3398028
Nyitvatartás:10-02
Csapolt:Kaiser 380 Ft
Zlaty 420 Ft
Helyiség, kat.:Na, itt se először vagyok. Jó hely, itt ittam először véres agyat is. A lényeg a galéria, bár az egész hely Sherlockra van szabva. De itt fönt olyan a falfestés, hogy a dolgok kilógnak a síkból. Ha pl. ott egy kandeláber, akkor annak kinyúlik az egyik karja, és az a falilámpa. Meg még pár ilyen dolog, szóval ez egy Baker Street-et ábrázoló féldombormű.
Remek, kissé viseltes asztalok és székek, felkapott hely, jobb, ha foglalsz asztalt, hacsak nem korán érkeztek. Ezt tapasztalatból mondom.
Van klíma.
Törzsközönség:fiatalok, fiatalos középkorúak
Kiegészítők:kártya, társasjáték, sakk, zenegép, internet
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
Csuklani kezdtem, és sikerült pár hangosat is, ami miatt kezd vörösödni a fejem. Még 2 hangos, most már tényleg égek, szerencsére csak egy társaság van most idefent rajtam kívül. Na mindegy, a WC-t majd legközelebb nézem meg - rendben lévőre emlékszem amúgy -, most inkább menekülök.
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
3
Időszak:2007. május

1 komment

Címkék: xiii.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr59547480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása