Név: Pántlika Söröző (Zöld Ember)
Cím:
Budapest
XIV. ker., Hermina út 47., legalábbis ezt szokták mondani, ha kérdezik. A Városliget szélén van.
Nyitvatartás:
H-Sze: 12-22
Cs: 12-23
P-V: 12-24
Csapolt:
Arany Ászok 350 Ft
Dreher 400 Ft
Helyiség, kat.:
Jellegzetes, felismerni az "öthullámos sziromtetőről". Bent nem sok hely van, a kiülős részen azonban van elég asztal. Egész évben nyitva a hely, és kellemesen el lehet itt ücsörögni, szinte a ligetben.
Törzsközönség: normális emberek
Kiegészítők:  
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: úgy rendben

Mindig is kíváncsi voltam, kik azok, akik képtelenek lehúzni maguk után az amúgy tiszta wc-t. Nos, ez egy koedukált budi, sorban is kell állni előtte kicsit, úgyhogy kiderül, ki is a bunkó. Hát csodák csodájára, nem valami rosszarcú alak, hanem a szőkített hajú, szépruhás, mindenkit lenéző arckifejezésű nagyságos asszonynak derogált hozzáérni a lehúzóhoz. (Az előtte lévő társunk ugyanis rendben hagyta még ott.) Aztán egy körrel később hasonló módon kiderült, hogy erre a faszija se képes. Gratulálok, igazi álompár...
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak: 2007. július

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 komment

Címkék: xiv.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr41572709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lagzi Lajcsi 2009.12.27. 21:19:14

a sziromtető kisült, a köd egszségtelen. A sör vizibiciklikkel van felpezsdítve, nem finom van csak. A tea ihatatlan. Búgnak a darvak. Vitéz Pityuné szerint a kefírük sokkal finomabb. Bár attól meg befosik.
Tegnap kaptam lend-kereket.

karadimarci 2011.06.15. 16:31:04

@Lagzi Lajcsi: Te, paraszt, teeeeeeee........

karadimarci 2011.06.15. 16:35:45

Amúgy egy étterem(vagy söröző,kocsma) kritikában leginkább az ételek, italok minőségéről, ár-érték arányáról, a kiszolgálásról, hangulatról szokás írni, nem a wc-re járó vendégek szokásairól...

Sörjárőr 2011.06.16. 10:24:50

node kit érdekel ez a fajta szokás? :)
süti beállítások módosítása