Név:Négyszürke Söröző-Pub / Söröző a Négy Szürkéhez
Cím:
Budapest
II. ker., Margit körút 60.
2123788
Nyitvatartás:
H-Sze:10-24
Cs-P: 10-02
Sz: 12-02
V: 12-24
Csapolt:
Dreher 360 Ft
Pilsner 490 Ft
Arany Ászok 320 Ft
Kozel 320 Ft
Helyiség, kat.:
Zenés kocsma, van valami ilyen felirat is asszem. Nagylapú, fekete-fehér pepita kő, zöld asztallapok, barna székek és plüsspadok. Van pár egyszerű két- és négyszemélyes asztal, egy kétszemélyes magasasztal, és ilyen plüsspadok előtt álló asztalok is vannak. Társaságoknak is megfelelő, pados, asztalos, székes kialakítású rész is van. Az alsó szint jelenleg zárva.
Alacsonyra lógó lámpák, igényes berendezés. Ez ilyen kicsit rideg, nemzetközi hangulatú kocsma, nemrég alakították át. Sajnálom, hogy nem ismertem a régit, kíváncsi lettem volna, milyen volt ezzel a névvel. Ez inkább ilyen modern kávézóbelső.
Pár keretes kép a falon, zene szól.
Törzsközönség:Csak egy fiatal pár van rajtam kívül.
Kiegészítők:plazmaTV
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: teljesen rendben, bár nem túl ergonómikus
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak:2007. november

2 komment

Címkék: ii.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr85627483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eör 2008.08.22. 20:11:21

Ne sajnáld, az meg a „nem szocreál, de nyolcvanas évekről ittmaradt pesti kisvendéglő” nevű kellemetlen hangulatot árasztotta, és lehúzós pincérek tanyája volt. Ha írna ide Toma vagy a hentes, biztos elmesélnék, amikor gyanútlanul odavittem őket egyszer, osztán óvatosan túlárazták a számlánkat, de én már nem emlékszem a sztorira rendesen.

Sörjárőr 2008.08.25. 09:20:14

akkor talán jobb is, hogy megújult
süti beállítások módosítása