Név: Zöld-Fehérke Söröző
Cím:
Budapest
XIV. ker., Rákosfalva park
Nyitvatartás:
11-24
Csapolt:
Arany Ászok 280 Ft
Dreher 310 Ft
Pilsner 370 Ft
Helyiség, kat.:
Az azonos előtagú, túloldali borozó testvére, III. kat., kellemes kis hely, teljes fenyő falburkolattal és plafonnal, még egy fatörzs oszlopuk is van. Hét kárpitozott asztal és székek, ventilámpa. Van egy kis füst, de nem vészes, alig vagyunk. Meg látom is a légcserélő ventillátort.
Kellemesen közepes fényerő, két asztalon is foglalt jelzés. Ez lehet a helyi igénykocsma, és tényleg, olyan kis otthonos.
A pultnál elszámoltatás van, a nő épp azt kérdezi a beosztott pultos csajtól, hogy honnan van plusz 20 sör a leltárnál. Közben kifejti, hogy csak az anyjában bízik, mert bár szereti a gyerekét is, de az már verte át. Asszem a pultos lány szívni fog, mert felajánlja, hogy vonják le tőle, pedig szerinte ez simán bevételezési hiba. Egy másik lány is szorulni fog, hát, a leltár már csak ilyen.
Szóval ezen a helyen fegyelem van.
Törzsközönség: Most csak egy játékgépező, meg pár öreg van, de mentem már el mellette este, és akkor sok fiatalt láttam bent.
Kiegészítők: nyerőgép
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: rendben
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak: 2007. november


Zöld-Fehérke Söröző nagyobb térképen való megjelenítése

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr99631526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása