Név: Borozó az Egerentyűhöz, Egerentyű Borozó
Cím:
Budapest
VI. ker., Weiner Leó utca 17.
2695456
Nyitvatartás:
05-21
Csapolt:
csak üvegesek:
Arany Ászok 210 Ft
Helyiség, kat.:
Ez egy olcsó pince, négy darab hat-hétszemélyes paddal, régi, borozós székekkel. Vörös, tégla oldalfal, fehér kő, és a boltíves pinceplafon is fehér. Két terem, a hátsóban rex is van, meg pár szék. Ez egy folyosóval odébb van azért az csövesektől, és zártkörű buli szinten is el lehet szeparálódni, ilyenkor a nyitvatartás is kitolható.
Törzsközönség: A sok alkesz közt és mellett pár érdekesebb figura is akad: Pl. egy némileg visszamaradott, félénk, de azért rendes fickó, ő reggel óta issza szét magát. Aztán egy biztonsági ember öltönyben, szép ruhában, de láthatóan belefáradt a napba.
Kiegészítők: TV, játékgép, rex
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: elmegy
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak: 2008. április

2 komment

Címkék: vi.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr33682552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FeherLofia 2010.02.23. 15:17:41

Jártom ott párszor, a külső rész törzsgárdáját főleg csövesek és matt alkeszok alkották. ;-) Csak rajtuk kellett átvergődni, hogy bejussunk a hátsó részbe, ami tabu volt a csöviknek. A rex asztalba egyszer állítólag valaki belehányt és nem takarították ki (vagy csak legenda volt, ki tudja), ezért senki sem merte használni. :-o

hello49 2010.04.01. 21:19:47

Én is voltam már többször a haverokkal, de nem volt semmi bajunk. Jók az árak, van zene, darts de a rexet mi sem használtuk;)
süti beállítások módosítása