Név: 1001 Éjszaka Étterem
Cím:
Budapest
IX. ker., Dési Huber utca 20., a Valéria térnél, a lottózó mellett
Nyitvatartás:
07-21?
Csapolt:
házi Szebeni Ászok 155 Ft, nem rossz
Helyiség, kat.:
Régen étterem volt, de jó ideje "csak" piálda már. Gondolom, a törzsközönség eldöntötte, mit akar inkább, enni vagy inni, és a pia már megint győztesen került ki az összecsapásból. Mint nálam az egyetemen :)
Na, szóval itt nyolcszemélyes szeparált padok és egyszerű asztalok vannak, elég kis hely.
Nyilván nem érdemel többet 1 pontnál, viszont nagyon szívesen visszajönnék ide a figurák miatt, így hát átlagolok, és kap egy kettest. Tudom, hogy ez a pontrendszer megcsúfolása, de itt van hozzá indoklás, úgyhogy tiszta a lelkiismeretem :) Majd a hiányzó adatokat felírom legközelebb, és talán ki is javítom a pontértéket.
Törzsközönség: Főleg idősek meg pár középkorú, és a kutyáról se feledkezzünk meg.
Nagy beszélgetés van a pultnál, jó a hangulat, engem is rögtön bevonnak a társalgásba, mint a legfiatalabb, s láthatóan újonc vendéget. Jót beszélgetek egy fickóval, aki irdatlan mennyiségű sört tud meginni, és egyáltalán nem látszik, hogy már 64 éves, ha tippelni kéne, hibáztam volna minimum egy tízest lefelé. Előző nap 18-nál dőlt ki, üveges Arany Ászokból, de régen, amikor még másnap délig egyfolytában tudott inni, egy közönséges buli alkalmával 40-60 sört is magába tornászott. Neki is őszült már kissé a haja 30 évesen, szóval némileg hasonlítunk, rögtön jóban lettünk. És a fickó még csak nem is tűnt iszákosnak, sokkal sztereotípabb fejek is ültek ott.
Persze túlzásnak tűnik az a 60 sör, de ha 18 még manapság is lecsusszan egy este - és erre itt ülnek a tanúk -, akkor talán nem is annyira. Láttam már olyan srácot, aki egy rekesz sört simán megivott pár óra alatt, ez az ember meg másnapig való ivászatokról beszélt, szóval végül is akár igaz is lehet.
Jómagam nem vagyok egy nagyivó, meg be is alszok a sörtől, de egy szabad délutánon kipróbáltam, ha hagyok a sörök között fél órát, és főleg, ha vizet is iszok meg ehetek is közben, akkor meddig jutok. A 14. sörnél már ugye 7 órája játszottam ezt, és rá kellett jönnöm, hogy menne ez még akármeddig, így a hatás ugyanis megáll a kellemes zsongásnál, viszont kíséri egy olyan intenzív sörcefre szag, hogy az már nem kéne. És a bácsi ugye nálam komolyabb kategóriás versenyző volt, szóval...
Kiegészítők: zenegép, nyerőgép, TV
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: meg kell még nézni
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak: 2008. április

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr44711318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása