Név:A két baráthoz Borozó,
Két barát Borozó Kávézó
Cím:
Budapest
XIX. ker., Üllői út 243.
Nyitvatartás:
H-Cs: 09-23
P-Sz: 09-24
V: 09-23
Csapolt:
Soproni majd lesz egy hét múlva, de most csak üvegesek:
Arany Ászok 250 Ft
2009. XI. kieg.:
Kozel 300 Ft
Helyiség, kat.:
Mini egy hely, barack falakkal, vörös-fehér pepita kővel, és négy, márványlapú kisasztallal. Pár piareklám, pár tükör, két bárszék, a hőmérő szerint meg 22 ºC van. Némi beázásos leválás a plafonon. Nézheted a forgalmat az Üllőin, meg hallgathatod a zaját.
Zenerádió megy.
2009. XI. kieg.:
A hely valóban változáson ment keresztül, kibővült, meg jobb is lett egy kicsit. Az új, diszkógömbös térfélen fehér a kő és a plafon. A dekor kibővült némi mellel :) és van itt egy pult is, ahol valószínűleg zenét lehet csinálni.
Két négyes-hatos nagyobb pad, meg összesen nyolc kettes-hármas hávéházi kisasztal, márványmintával. Három bárszék.
Törzsközönség:egyszerűbb emberek
2009. XI. kieg.:
Van egy faszi, jó beszélőkéje van, most épp azt ecseteli, hogy szerinte milyen undorító a gombaleves :) Ez egy arc! Olyan átéléssel mondja, hogy ha nem ettem volna már jó párszor, még el is hinném neki. A körülötte állók odaadással hallgatják, de kiderül, hogy mindegyikük szereti :))
A pultos nő megkérdezi, kérek-e hamutálat, úgyhogy vagy lebuktam, vagy alapból ilyen kedves, vagy mindkettő.
Kiegészítők:nyerőgép, TV, zenegép
2009. XI. kieg.:
nyerőgép, TV, projektor, zenepult
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: mini, de kb. rendben
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak:2008. május

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 komment

Címkék: xix.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr63740027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csacskavati 2009.10.20. 08:52:50

Hy "Sörjárőr" !
Frissíthetnél néha, mert azóta itt minden megváltozott...
és azt sem értem, hogy feltettél 2 fotót, az első az a kommenteddel együtt 2008 nyarán készült, de a 2. fotó az már 2009 nyári...és a kommented nem változott...ez hogy lehet???
Látogass el ide, és mérd fel újra a terepet :) ....és már reggel 1/2 8-tól jöhetsz...majd meglátod, teljesen más minden.
Üdv

Csacskavati 2009.10.20. 08:56:06

..és még valami...a cím: Üllői út 243.

Sörjárőr 2009.10.20. 13:49:18

Üdv!
Az első kép nem fotó, hanem interaktív panorámatérkép, amit egyszer befotózott a Norc nevű cég, és nem aktualizálódik, csak körül lehet nézni, hogy milyen volt a környék, amikor arra járt a fotóskocsi. Menj rá az egérrel, húzd jobbra, balra, szétnézhetsz a házatok táján :)
A második kép az én fotóm, de az általam meglátogatott helyek fotói és a járőrözés dátuma gyakran nem egyezik, mert vagy volt épp nálam fotógép, vagy nem., ilyenkor utólag pótlok, de van, hogy előbb van lefotózva a hely, és csak később jut rá idő, hogy be is ugorjak, szóval semmi összefüggés :)
Az invitálásnak pedig eleget teszek, amint időm megengedi. Most sajna eléggé el vagyok havazva, de ígérem, tiszteletemet teszem!
A címet meg mindjárt javítom, köszönöm!

Sörjárőr 2009.12.23. 10:10:16

oké, itt a frissítés
süti beállítások módosítása