Név: Betérő Vendéglő
Cím:
Budapest
XIX. ker., József Attila utca 95.
Nyitvatartás:
H-P: 08-22
Sz: 11-22
V: zárva
Csapolt:
Soproni 250 Ft, de nyáron nem fogy úgy, szóval csak üvegesek:
Arany Ászok 260 Ft
Helyiség, kat.:
Régóta fúrja az oldalam ez a hely, mert a vendéglőket kihagyom, de ez annyira kocsmának tűnik! És az is :) Van a pultos helyiség három kisasztallal és három bárszékkel, meg a nagyobbik, ahol a játékasztalok és három szeparált, öt-hatszemélyes pad van. Van egy hosszúpad is, ahol minimum nyolc fő elfér, meg egy négyszemélyes és egy kétszemélyes kisasztal - utóbbinál "No smoking" tábla... :D Kész röhej, biztos csak azért van, hogy ne zavarja a füst a projektort, ami fölötte vetít. Vannak könyöklők is meg két bárszék.
Világosbarna kő. A falakra vittek némi piros/halványrózsaszín, geometrikus mintázatot is, végül is jobb, mintha semmi nem lenne. Van még egy aranyhalas akvárium is a pult mellett, ha ehhez hozzáveszem a falitükröket, akkor azt kell mondjam, ez bíz Feng Shui! :)
TV szól, vannak ventik is..
Kapjon 2 pontot? Na, kapjon.
Törzsközönség: Így, délelőtt inkább idősebbek, de este talán beindul az élet :)
Kiegészítők: TV, nyerőgépek, csocsó, biliárd, darts, kivetítő, zenegép
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: elmegy
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak: 2008. július

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr45846200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása