Sörjárőr 2009.01.23. 11:29

Réka Büfé

Név: Réka Büfé
Cím:
Budapest
XVIII. ker., Ráday Gedeon utca 1.
Nyitvatartás:
06-19
Csapolt:
csak üvegesek:
Arany Ászok 220 Ft
Helyiség, kat.:
Hát ez azért elég sivár kis hely. Alacsony mennyezet, sárga falak, fehér plafon barna lécekkel, szürke kő. Barna, régi stílusú faszékek - az egész helyben ez a legjobb -, sárga terítők. Két négy- és egy háromszemélyes asztal.
A művirágok csokrai Arany Ászok üveg "vázában"... Elég lehangoló.
A dekoráció pár csempeképben merül ki, az ügyes falfestő meg jól ráfestett az oldalukra. Gondolom az "itt minek erőlködjek" hozzáállás miatt, pedig a képek nem tehetnek semmiről.
Kornyadt ventillátor, van egy olyan rémképem, hogy ha beindítanák, mindegyikünk nyakába jutna egy lapát.
Zöld pultfront és ajtó. Narancssárga alapon fekete 3-as, fölötte meg van egy szarrá sárgult-barnult könyv a falon, talán a panaszkönyv. Itt nem lehet szerepe. Aki bejön, rögtön tudhatja, hova jött. Ha nem tetszik, nem kell leülni.
Kellenek az ilyen helyek, az ember rögtön jobban megbecsüli, amije van. Ha meg nincs, akkor ez is lehet egyfajta menedék.
Törzsközönség: Elég halál a hangulat, rajtam kívül egy bácsi meg egy beugró törzsvendég, egy szférahangú nő, idősebb ő is - fogai nem annyira vannak.
Kiegészítők:  
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: végül is elmegy
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak: 2008. augusztus

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr25897381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása