Sörjárőr 2009.03.09. 11:19

Komondor Kocsma

Név: Komondor Kocsma
Cím:
Budapest
XIV. ker., Erzsébet királyné útja 116.
Nyitvatartás:
H-Sz: 06-21
V: 07-19
Csapolt:
Borsodi 250 Ft
Helyiség, kat.:
III. oszt., kis-közepes méretű, tégla, utcafrontú hely, de a függönyöktől stb.-től nem látnak be. Barnásfehér kő, nádlambéria és -plafon, halványbarna fal. Kitömött nagymadár és egyéb szárnyas, agancsos trófeák, köztük egy olyan kicsi is, hogy rossz érzéseim támadnak, pedig nyilván fogalmam sincs a történetéről.
Három négy-, egy öt- és egy háromszemélyes asztal, meg öt talponállós magaszasztal.
Vagy három venti lóg a plafonról.
Törzsközönség: A törzsközönség a fiatal középkorú és fölötti szegmensből áll össze, némileg vegyesen.
A pult köré gyűlik mindenki, jó hangulatú nagy röhögésekkel tűzdelt beszélgetés megy. Ez egy igazi baráti társaság, a központ helyzetéből adódóan a pultos lány .
Egy fiatalember arra a véleményre helyezkedik a bajba kerülés aktuálpolitikai témájával kapcsolatban, hogy trianont már rég el kellett volna felejteni, nem kimenni és kitenni a Nagy Magyarország zászlót.

Számomra viszont ez a mai hatodik kocsma, úgyhogy most irány a baráti sörözés, különben már nem fogok tudni beszélgetni velük...
Kiegészítők: darts, nyerőgépek, TV
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: bűzös okádék, takarítva sokkal jobb lehetne.
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak: 2008. november

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr14990975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása