Név:
Unicum Söröző Pub
Cím:
Budapest
XIV. ker., Fogarasi út 69., szinte a Nagy Lajos király útja sarkon
Nyitvatartás:
10-24
Csapolt:
Arany Ászok 250 Ft
Helyiség, kat.:
Hosszú, lankás lépcsősoron jutsz le a söröző ajtajáig, a föld színe alá. Előtte egy pad nyolc főre.
Odabent kellemes, natúr faszín az uralkodó. Az oszlopok, a falak, a radiátorok burkolata, az álmennyezet, a padok, asztalok, székek, térelválasztók mind azonos faanyagból vannak, de nem untatja a szemet, szépen kijön a fa mintázata - a fa már csak ilyen. A kő világos, fentről meg még lógnak a szilveszteri lufik, bár már erősen leeresztőben. Mellettük egy petróleumlámpa szintén a lógással van elfoglalva.
Retró reklámok, képek s pár korabeli fénykép a falon. Vannak régi üvegek és rádió stb. díszítés gyanánt, nem túl sok és nem is kevés. Négy hatszemélyes pad, ebből kettő alacsony dobogón, elválasztva, amitől box-szerű lesz. Van még négy két- és két négyszemélyes asztal, meg három bárszék.
Félhomályos, de a spotlámpák a padoknál és a hosszú lámpa a biliárdasztal fölött megoldják, hogy lásd, amit akarsz.
Rádió szól.
Tetszik ez a hely, jó itt.
Törzsközönség:
Normális középkorúak, jó a légkör, beszélgetnek, nevetnek.
Épp egy magyar öntudatot erősítő szám szól ("virágok virága"), és bizony erős hatással van rám - szeretem a szülőföldemet. A sört lassabban iszom, hogy végigvárjam, más meg pár sor erejéig együtt énekel a rádióval - jól is van ez így. "Szállj, szállj sólyom szárnyán, három hegyen túl. Szállj, szállj én várok rád, ahol véget ér az út." Kormorán, ha minden igaz.
Kiegészítők:
wifi, kivetítő, nyerőgépek, csocsó, zenegép, darts, nyilvános telefon, biliárd
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: inkább csak elmegy
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak:
2009. január

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr841055626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása