Név:
Dávid Borozó (Kunvin Borászati Kft.)
Cím:
Budapest
VI. ker., Szondi utca 82/A
Nyitvatartás:
H-Sz: 08-20
V: 09-14 
Csapolt:
csak üvegesek:
Arany Ászok 240 Ft
Helyiség, kat.:
Nagy mosollyal lépek be, mert a kocsma nevéről Dávid cimborám jut eszembe, meg az ő hihetetlen szintű berúgásainak történetei, és persze a közös lerészegedések emlékezetesebb jelenetei :)
Na, ez a mosoly nem sokáig időzik a képemen, mert a belső valahogy olyan sivár, mintha itt a feng shui sötét oldalát hívták volna segítségül.
IV. kat., kopott, pukkant egy kocsma, tényleg lehangoló. Meg olyan üres. Leginkább szürke és drapp, jobbra nádfedeles pultba süllyesztett fagyisfazekas borok. Balra szintén náddal fedett, hatszemélyes padok, három darab. Szocreál törtmozaik padló, fehér csempés padok, középen öt hármas asztal, könyöklők. Szürke lambéria, a falak olajos festéke drapp, rajtuk pár tányér.
Pálmafás, trópusi folyópartot ábrázoló falikárpit, a kontrasztja a helyhez képest kb. akkora, mint a Shell Beach-é a Dark Citiyben.
TV szól.
Törzsközönség:
Egy család beszélget itt, a családfő épp nyer az automatán 9000-et, de felesége ellenkezését lekezelve elkezdi visszadobálni ("csak egy ezrest"). Valahogy annyira ingerszegény a környezet, hogy nem is csodálom. Aztán az idősebb nő is szól neki ("tudni kell megállni"), lehet, hogy sikerül tényleg csak egy ezrest visszaszórni. Ez lehetne itt az est diadala.
Kiegészítők:
nyerőgépek, TV
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: eléggé undorító
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak:
2009. február

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr171081440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása