Név:
Gladiátor Drink bár és kávézó
Cím:
Budapest
III. ker., Kiskorona utca 14.
Nyitvatartás:
H-P: 10-22
Sz: 12-22
V: zárva
Csapolt:
Dreher 330 Ft - hogy a Dreher íze milyen változatos tud lenni! Szinte sehol se ugyanolyan.
Helyiség, kat.:
II. oszt., belül mini hely rózsaszín-barna színvilággal és az üvegtáblákon át látható utca képével. Egy ilyen betonpanel aljában található.
Könyöklők három bárszékkel, a pultnál meg hat van. Dekorként bulifotók a faliújságon, angyalos címeres Himnusz és az "A Magyar Nemzethez". Magyar zászló, 40-es tábla, tükör.
Rádiózene szól.
Kint két hármas, két négyes asztal, a műanyag típusból.
Törzsközönség:
Középkorú figurák a normális alaparckifejezésű fajtából.
Kiegészítők:
nyerőgép
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: na ne már... tényleg jobbat vártam, ez max elmegy.

A sörrel kapcsolatban meg említettem, hogy mindenféle ízű Dreherrel találkoztam már. Nos, hallottam egy történetet másodkézből, úgyhogy nem tudom, mi igaz belőle:
Hazánk vezető - legalábbis régen mindenképpen annak számító - sörgyára manapság állítólag már csak egyféle sört gyárt. Megnézik, hogy az aktuális főzés éppen milyenre sikeredett, mérnek mindenféle tartalmakat, százalékokat, értékeket, aztán ennek megfelelően besorolják a sört. Ha jól sikerült, akkor a prémium sörük címkéjét teszik rá, ha kevésbé jól, akkor mennek lefelé a címkék sorában. Persze biztos lehet még így-úgy kontrasztosítani a végtermék karakterét, ezt is bizonyára megteszik, de a lényeg, hogy csak egyféle sör készül, és abból van a gyár sörpalettájának összes márkája.
Ha ez igaz, akkor ez gyalázat. Tud erről valaki valami közelebbit?!
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak:
2009. június

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr361487171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása