Név:
Metro-Plán Büfé
Cím:
Budapest
IX. ker., a Népliget metróállomás ligethez vezető lépcsőjének tetejénél
Nyitvatartás:
08-22
Csapolt:
csak üvegesek, dobozosok, és most épp egy dobozos volt a leghidegebb:
Arany Ászok 265 Ft
Helyiség, kat.:
Szóval ez egy büfé, aminek van beülős része is. Persze már kintről látszik, hogy nem kéne beljebb menni, jó lesz ott a büféfali könyöklőknél is, de nézzük, mi van, ha mégis belépünk. Jól tettük, ha felhagytunk minden reménnyel, mert ez tényleg egy lepattant kis luk:
Kiadóablak a büfések felé, fehér fal, barna lécplafon, venticsillár. Világos, kopott kő, a rácsos-ablakos falakon meg az az áttetsző függöny. Mindössze két hosszabb asztal függönymintás, drapp műanyag terítővel, és két szék.
Szóval nem egy báli szalon, télen viszont elég lehet megfagyás ellen, ami a buszra várva nem utolsó szempont.
A neve sem állít többet, értékeljük tehát úgy, mint egy büfét, amihez jár ez a plusz, ajándék lónak meg ugye ne nézd a fogát :)
Meg aztán amikor az E-klub (azaz ma már Diesel) felé menet a metálkoncert előtt még épp beleférne az emberbe egy kinti, olcsóbb sör, akkor jól jön. Szóval nem szidom, kell ez a hely, jó, hogy van.
Törzsközönség:
Hát, itt mindenféle alakok megfordulnak, súlyosak is. Meg néha undorítóak is.
A társadalom alsó szegmensét az arra sétáló vagy átutazóban lévő, buszra váró emberek vegyítik elviselhetőre, de ők inkább odakint fogyasztanak.
Kiegészítők:
nyerőgépek
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: ótvar
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak:
2009. szeptember

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: x.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr411546736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása