Név: Zöld Macska Diákpince
Cím: Budapest
IX. ker., Üllői út 95.
Nyitvatartás: H-Sze: 11-23
Cs-P: 11-24
Sz: 15-24
V: zárva
Csapolt: csak üvegesek
Arany Ászok 290 Ft
Helyiség, kat.: Igen szimpatikus belsejű pince, nagy parasztasztalok, meg kisebbek is, kényelmes kanapék és fotelek; többféle elemből, de stílusosan összeszedett belső, kellemes, érdekes. Szívesen befészkeli magát ide az ember.
Füstölőillat, de nem agresszív. Jó zene, mérsékelt hangerő, melegszendvicsek, sokféle tea és kávé, meg persze sör, bor stb., hiszen esténként víg italozás folyik.
Törzsközönség: diákok, fiatalok, normális a társaság
Kiegészítők: színielőadások és koncertek rendezésére szolgáló terem is van, használják is
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
A WC maga egy élmény, a fiúkét 2 cápának hívják, és amint bemész, meg is látod, miért: A két piszoár kitátott szájakká alakul a mögéjük festett cápák miatt :) Amúgy is minden rendben, de ez a poén felteszi a koronát.
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
3
Időszak: 2007. május

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr63530540

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Zöld macska diákpince 2011.11.05. 13:24:17

Helyszín: 1191 Bp., Üllői út 95. Látogatás: 2011. október 4. 18:50-19:50 > A piszoárorrú cápa és a lányok használt tisztasági dolgainak QKA-ba helyezéséről kiselőadást t...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása