Sörjárőr 2008.06.24. 13:22

Club Söröző

Név:Club Söröző
Cím:Budapest
VII. ker., Izabella utca 44.
Nyitvatartás:H-P: 07-22
Sz: 10-24
V: zárva
Csapolt:Arany Ászok
Helyiség, kat.:III. kat., kis-közepes méretű hely, némileg füstös falakkal. A plafonon egy valamikor dekorációs célokat szolgáló, de most plöttyedt lufi lóg. Amúgy nem vészes.
Ja, és van a TV alatt egy algás akvárium.
Zene szól.
Törzsközönség:kocsmatöltelékek, de van normális kinézetű, idősebb ember is

Az egyik értelmesebb képű, nem igazán idevaló fickó láthatóan ugyanúgy élvezi, hogy ilyen lepukkant helyekre jár, és ezekkel az emberekkel vagyül, de az arcán már mutatkoznak a hasonulás jelei. Ő az intő példa!
Kiegészítők:TV, nyerőgép, zenegép
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
a WC szagos

Egy banya anyázik egy sráccal, amiért az megpróbálja kitanítani az egyik tatit a kockagép törvényszerűségeire, hogy ne vessze el szinte már szisztematikusan a pénzét. A nő mindenféléket beígér a gyereknek, aki viszont egyáltalán nem zavartatja magát. Szerencsére egy idő után bekussol a trampli.
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak:2007. május

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr30536839

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Club söröző 2010.11.05. 10:32:13

Helyszín: 1077 Bp., Izabella u. 44. Látogatás: 2010. március 20. 14:30-17:00 > 'Anyukám, kicsit leugrok a fiúkhoz a Clubba!' Vajon hányszor hangzik el a környéken ez a bűvös mondat? ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása