Név:Patkó Bandi étterem pizzéria
Cím:Budapest
XIII. ker., Váci út 12.
www.patkobandi.com
Nyitvatartás:0-24, de 04-05 körül szokott lenni takarítás
Csapolt:Arany Ászok 390 Ft
Dreher 430 Ft
Pilsner 500 Ft
koktélok is vannak
Helyiség, kat.:Hát először is hadd röhögjek egy jót azon, hogy "étterem" és hogy "pizzéria" :D Rendben, lehet enni, pizza is van, de azért azt minden ember úgy tudja, akivel eddig beszéltem, hogy a Patkó Bandi egy kocsma, ahova kb. bármikor betérhetsz inni.
III. oszt., rádió szól, faborítás és faasztalok, faszékek, betyárosra vett belső, és a betyárkodáshoz szükséges kellékek a falon. A tágas galéria nekem jobban bejön, mint a lenti rész, mert a padokhoz több ember fér, és fent pl. dekorációnak szánt karácsonyfaizzók sem kígyóznak a látóterembe. Odalent viszont van nemdohányzó rész is, ha valaki nem bírná a füstöt.
Tetszik a hely, sok kellemes emlék is fűz hozzá, és az a ritka dolog is igaz rá, hogy a felújítás utáni állapot jobban tetszik a réginél.
Van asztalfoglalási lehetőség.
Törzsközönség:fiatalok, középkorúak
Kiegészítők:nyerőgép, TV
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: rendes egy slozi
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
3
Időszak:2007. május

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr19536517

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Patkó Bandi étterem és söröző 2012.02.07. 15:31:32

Helyszín: 1137 Bp., Váci út 12. Látogatás: 2012. január 28. 15:10-16:45 > A bájosan selypítő felszolgáló leány annyira kedves volt és előzékeny, melynél jobbat nem kíván...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása