Sörjárőr 2008.07.02. 10:14

Csendes Borozó

Név:Csendes Borozó
Cím:Budapest
VIII. ker., Visi Imre utca 7.
Nyitvatartás:5:30-21
Csapolt:csak üvegesek
Arany Ászok 200 Ft
Helyiség, kat.:Fradi vonatkozású falidíszek, hat asztal. Még a székek a legigényesebbek a helyen, ezek tipikus borozói székek, minden más lepattant vagy jellegtelen, de ez így van rendjén, jól illeszkedik a környezetbe.
Törzsközönség:Nyugodt emberek járnak ide, csendes iszogatás és újságolvasás folyik. A törzsvendégkör elég idős, nagy része már ki is halt, a környékbeli fiatalok nem annyira borozóba járnak szórakozni, vagy ha mégis, hát messzebbre. Mindenesetre a csaposnő azt mondja, azért kezd már körvonalazódni egy újabb, helyben iddogáló réteg.

Bejött egy Bikini bácsi nevű ember, agya láthatóan nem sok van, a csaposnő kíméletlenül szembesíti is ezzel. Gázszámla befizetésről van szó, Bikini bácsi pedig - aki amúgy csak szellemileg túlkoros - próbálja befogadni az ezzel kapcsolatos tényeket. A lényeg, hogy nem szabad elmaradni a számlákkal, és elinni a pénzt.
Kiegészítők: 
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: elmegy, bár a lámpát nem tudtam aktiválni
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak:2007. június

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr56549242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása