Sörjárőr 2008.07.03. 09:33

Sörsátor

Név:Sörsátor
Cím:Budapest
X. ker., Népliget, a Vajda Péter utcán, a buszmegállós saroknál, közel a stadionhoz
Nyitvatartás:H-P: 15-21
Sz-V: sportrendezvénytől függően, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy szombaton azért nyitva van valamikor, de vasárnap nem igazán
Csapolt:Arany Ászok 270 Ft
Dreher 320 Ft
Dreher bak 350 Ft
Helyiség, kat.:III. kat. sörsátor, esővédett és van elég hely. Nagyon jó innen nézni a záport!
Borostyán vagy vadszőlő vagy repkény vagy mittoménmi növi be placc hátsó falának domborművét, ami talán Budapest címere lehet. Mint valami elfeledett azték fal, de ez azért elég merész asszociáció.
Mindenesetre szimpatikus hely.
Törzsközönség:Délután van és már van is egy dalos kedvű faszi, aki a rádióra karaokézik, mérsékelt sikerrel. Egy idő után abbahagyja a táncot és visszaül a haverjaihoz, akik közül az egyikkel már összevigyorogtam, hogy milyen remek az előadás. A többiek is középkorúak vagy idősebbek, de azért pár fiatal is akad.
Kiegészítők:TV, működik vajon?
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: 30 métert mész a nyíl irányába, kulcsot kérni kell. Elmegy. Aki viszont ismeri a pultos nénit, az láthatóan a nádkerítés és a fal közé is vizelhet.
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak:2007. június


Sörsátor nagyobb térképen való megjelenítése

Szólj hozzá!

Címkék: x.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr20550746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása