Név:Holsten Söröző Borozó
Cím:
Budapest
IX. ker., Boráros téri aluljáró, a villamosmegálló magasságában
Nyitvatartás:
0-24
Csapolt:
Holsten 285 Ft
Dreher bak 335 Ft
Helyiség, kat.:
III. oszt. hely, ki is lehet ülni, elég hely van, de bent is akad pár asztal és pad, meg hát talponállásra buzdító "sörpárkányok". barnás, bordós, barackszín belső.
Törzsközönség:Éjszakánként elég visszataszító figurák is megjelennek itt, de a lelkes, hazamenni nem akaró fiatalság is gyakran képviselteti magát. Amúgy meg a nyugdíjas napközisek nyomulnak, meg pár beeső, plusz lepukkant figurák.
Kiegészítők:zenegép, játékgépek
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: elég trocsadék

Van itt egy faszi, őt se itt látom először, de most kiderül róla, hogy nagy zenerajongó, Dire Straits, Doors, Bikini, Ákos, Tankcsapda stb., ilyen lelkesedést még ritkán tapasztaltam zenegép körül, pedig elég szétivott, megkeményedett arcok ezek, mégis hirtelen beindulnak, végiglapozzák a repertoárt, és egy százasért beraknak három számot, amit mindhárman kedvelnek. Valami fura öröm tölt el.
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak:2007. június


Holsten Söröző Borozó nagyobb térképen való megjelenítése

1 komment

Címkék: ix.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr62558330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

athos026 2009.12.21. 02:02:22

Néha, meló után szoktunk itt inni a haverokkal.
Este/Éjjel eléggé necces alakok járnak itt, néha van egy kis akció is, de rendőrök is gyakran benéznek.
süti beállítások módosítása