Sörjárőr 2008.07.08. 09:02

Mirage Borozó

Név:Mirage Borozó
Cím:
Budapest
IX. ker., Boráros téri aluljáró, a villamosmegálló magasságában
Nyitvatartás:
H-Sz: 06-20
V: zárva
Csapolt:
csak üvegesek
Arany ászok 210 Ft
Helyiség, kat.:
Aprócska hely, jó kis szocimaradék hangulat, szardíniásdoboz hamutartókkal, de a karácsonyfaizzók se hiányoznak az ablakból. Két asztal, egy bárszékes pad, talponállási lehetőség. Ventillátor is van.
Törzsközönség:Öregek, meg pár beeső. Van egy középkorúnál valamivel fiatalabb, alkesz nő is. A csúnyaság és az ivás itt nyilvánvalóan ok-okozat irányú összefüggésben áll.
Kiegészítők:nyerőgépek
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: épphogy elmegy

Van egy zavaros tekintetű, láthatóan ittas, idős néni, teljesen normális, évszakhoz illő ruhában és kiegészítőkkel. Arca időnként beráng, és épp arról győzköd egy igen türelmes bácsit, hogy akiből pap lesz, az már a fogantatása óta, az anyja hasában pappá válik, és ettől nem is tudna szabadulni, pappá kell váljon, nincs más választása. Ilyen kvázi felsőbbrendű lényeknek tűnnek a néni amúgy összefüggéstelen elmondása alpján.
Ideje lépni, neki meg főleg.
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak:2007. június


Mirage Borozó nagyobb térképen való megjelenítése

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr89558338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása