Sörjárőr 2008.07.09. 15:42

Derby Büfé

Név:Derby Büfé
Cím:
Budapest
VIII. ker., Baross tér 6.
Nyitvatartás:
07-22
Csapolt:
Borsodi 300 Ft
Holsten 400 Ft
Helyiség, kat.:
III. kat. hely, van egy nemdohányzó, kicsit megemelt galériája, meg a két főbb helyiség. Nagy a belmagasság. Pepita padló, márvány is van, meg mozaikcsempe, műanyag lambéria is, szóval erős a szocreál beütés, de valahogy ez épp ettől - és ennek ellenére - nem olyan szokványos.
Talponállós és rendes aszalok is vannak, zene szól.
Törzsközönség:vén kocsmalakó medvék, játékgépmániákusok, pár lepukkant alak

Egy valószínűleg hajléktalan fickó arról beszél, hogy három hét alatt háromszor rabolták ki - iratok, hátizsák, pénz - az utolsónál, a pénznél hárman behajították egy kapualjba és elvették a boltban kifigyelt tárcáját. 333. Úgyhogy meg se lepett, amikor bejelentette, hogy most fenyegették meg, hogy eltörik a lábát.
Kiegészítők:TV, játékgépek
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: rendben

Kifelé jövet egy jólöltözött embert látok, homlokkal a tűzcsapra borulva. Aztán rájövök, hogy csak egy taxis hűti magát ilymódon.
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak:2007. június

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr14560629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása